HANKINTOJA VAUVALLE

 

babystuffkollaasi5

Light blue, velvet romper: Emile et Rose

Light grey romper: Baby`s only (*gifted)

Striped romper: Ralph Lauren

Grey Knitted baby blanket and star baby blanket: Baby`s only (*gifted)

Odottavan aika on pitkä – niinhän sitä sanotaan. Minusta kuitenkin tuntuu, että tämä koko odotusaikani on mennyt kuin hujauksessa enkä ole sen kummemmin koko raskautta kerennyt edes miettimään. Täytyy kuitenkin myöntää, että tämä viimeinen kuukausi on tuntunut matelevan. Ehkä kun laskettu aika on jo niin lähellä on se ajatuksissakin päivittäin ja tästä syystä tuntuu, että päivät kuluvat paljon hitaammin kuin aikaisemmin. Toisaalta taas yritän nauttia mahdollisimman paljon näistä viimeisistä viikoista ja valmistella kotia mahdollisimman hyvin tulevaa pienokaista varten.

Pikkuprinssillemme emme ole hankkineet paljon tavaraa, sillä pari vuotta sitten hankimme KAIKEN mahdollisen pikkuprinsessaamme varten. Kaikki maailman (niin tarpeelliset kuin tarpeettomatkin) lastentarvikkeet tuli hankittua. Siispä nyt emme tarvitse juurikaan mitään. Aikaisemmin keväällä ostimme tuplavaunut, mutta niitä lukuunottamatta ns. ”isompia” hankitoja ei ole tarvinnut tehdä. Lähinnä olemme ostaneet tulevalle pienokaiselle vain vaatteita, sillä vaaleanpunaisiin röyhelöunelmiin en kuitenkaan poikaani viitsi pukea 😀 Pidän kuitenkin pehmeistä värimaailmoista myös poikien pukeutumisessa ja niimpä ”L” on saanut vaatekaappiinsa paljon vaaleansinistä, vaaleanharmaata, beigeä ja valkoista. Tyttärellemme puin jo pienestä pitäen paljon mekkoja ja mielestäni hyvä vastaava vaate poikavauvoille on potkupuku. Tuntuu, että Suomessa tykätään enemmän, ainakin kauppojen vaatetarjonnan perusteella, pukea lapset bodyyn ja potkuhousuihin, mutta mielestäni ”koko” potkupuku on kivempi ja helpompi vaihtoehto varsinkin pojille. Olenkin onnistunut löytämään muutamia kivoja potkupukuja tulevalle pienokaisellemme. Vaatteiden ohella olemme saaneet lahjaksi sekä ostaneet uusia vilttejä ja peittoja vauvalle. Empä olisi uskonut silloin ensimmäisen lapsen kanssa, kuinka tarpeellisia nuo vauvanpeitot ovat mutta niitähän tarvitsee ihan koko ajan. Näiden tavaroiden ohella olemme ostaneet uudet tuttipullot, tutit ja tuttiremmit, mutta siinäpä se melkein on. Ainahan sitä tavaraa saa hankittua myös sitten lapsen syntymän jälkeen jos huomaa tarvitsevansa jotain.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

10 kommenttia

 1. Varpu 27.07.2016

  Meillä on kolme poikaa ja meillä käytettiin vain bodyja ja potkuhousuja. Joitakin lahjaksi tai muuten saatuja oli vara-vaatteina. Vauvan jalat kun tuppasi karkaamaan potkupuvun jaloista pois ja vauvaraasu oli kippurassa jumissa siinä vartalo-osassa. Sukat puvun päälle puettuina pitivät jalat paremmin paikoillaan, mutta ei se mikään kaunis systeemi ollut 😀 Riippuu myös vauvan mittasuhteista, mutta usein ainakin meillä potkupuku oli mallia liian leveä ja lyhyt. Nykyään sama malliongelma koskee kyllä muitakin vaatteita, vaikka pojat ovat jo 5-, 6- ja 8-vuotiaita. Pitkiä ja hoikkia poikia ovat.

  Tsemppiä loppuraskauteen ja kiitos kivasta blogista!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.07.2016

   Kiitos kommetista 🙂 Meilläkin oli tyttärellemme jonkin verran potkupukuja vauvana enkä nyt ainakaan äkkiseltään muista, että olisi ollut tuollaista ongelmaa… Mutta toki sehän on juuri niin kuin sanoit – johtuu vauvan mittasuhteista ja potkupuvun mallista. Toivotaan, että ei kuitenkaan ihan käyttämöttömiksi jäisi nämä hankkimmamme vaatteet 🙂 Kiitos paljon tsemppauksesta, näillä raskauden loppumetreillä sitä todella tarvitaan 😀

   Vastaa
 2. Hapsu 27.07.2016

  Oi että kauniita kuvia!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.07.2016

   Kiitos! <3

   Vastaa
 3. Susssu 27.07.2016

  Hei onko teillä molemmille lapsille omat lastenhuoneet?

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.07.2016

   On! Mutta meidän asunnon toiset makuuhuoneet ovat aika kaukana omasta makuuhuoneestamme, joten voi olla, että pidämme lapsia hetken aikaa samassa makuuhuoneessa kun ovat vielä niin pieniä.

   Vastaa
 4. Paula 27.07.2016

  Tuplarattaista olis kiva kuulla lisää. Mitkä ja miksi? Samanlaisten hankinta edessä. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.07.2016

   Kiitos ehdotuksesta! Yritän toteuttaa 🙂

   Vastaa
 5. Lily 28.07.2016

  Mistä on tuo kaunis pöytävalaisin?
  Onnea odotuksen loppumetreille <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.07.2016

   Tuo on Pentikin valaisin 🙂

   Vastaa