BABY BELLY SHOOT

 

Tänään kuvaamme yhdessä Nikin kanssa raskausvatsa kuvia <3 Olen odottanut tätä päivää pitkään, sillä on ihana päästä ikuistamaan tämä spesiaali ajankohta elämässämme. Olen miettinyt päässäni tarkasti ja suunnitellut viimeisiä yksityiskohtia myöden minkälaisia kuvia haluaisin saada. Toiveena olisi toteuttaa herkkiä ja sensuelleja raskausvatsakuvia minusta sekä tottakai rakkaudentäyteisiä yhteiskuvia koko perheestä. En usko, että herkistymiseltä vältyn kun näen pikku tyttäremme suukottamassa vatsaani tai käpertymässä mamman syliin halimaan ja juttelemaan tulevalle pikkuveljelle <3 Tiedän, että Niki jos joku osaa toteuttaa kaikki ideamme ja toiveemme kauneimmalla mahdollisella tavalla <3

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. SatuJii 18.07.2016

  ❤️ Oi, ihanalta kuulostaa! Kuvista tulee varmasti upeita ❤️

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.07.2016

   Kiitos, varmasti <3

   Vastaa