MY BABY SHOWER

 

Eilen ”postimies” painoi talomme summeria tuodakseen minulle lähetyksen. Kuitenkin kun avasin kotimme oven eihän siellä mikään postimies ollutkaan vaan ihanat ystäväni ilmapallojen ja ison vaippakakun kanssa. Mitä ihmettä!? Herkistyin siinä tilanteessa aivan täysin ja tajusin, että nyt olisi minun yllätys baby showereiden aika <3 Mukana juonessa olivat myös vanhempani, jotka nappasivat tyttäremme heidän luokseen hoitoon, jotta minä pääsisin nauttimaan rentouttavasta päivästä yhdessä ystävieni kanssa. Suuntasimmekin seuraavaksi Haikon Kartanoon Porvooseen nauttimaan kylpylästä, erilaisista hoidoista, ihanasta ruosta sekä tietysti parhaasta seurasta! Perinteisten kahvittelujen ja vauvajuhlaleikkien sijaan rentouttava päivä kylpylässä oli juuri se mitä kaikista eniten tarvitsin. Olin niin onnellinen ensinnäkin siitä, että ihanat ystäväni olivat suunnitelleet kaiken minulle täytenä yllätyksenä, nähneet paljon vaivaa sekä tyhjentäneet omat kiireiset kalenterinsa vain ja ainoastaan minua varten. <3 Olin todella otettu, että ystäväni pitivät tärkeänä juhlistaa juuri tätä hetkeä elämässäni. Kiitos <3

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Saara 17.07.2016

  On ihanaa omistaa noin huomioivat ystävät. Päiväsi on ollut varmasti mukava 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.07.2016

   Totta <3 Ihana päivä ja ihanat ystävät!

   Vastaa
 2. Hertta 17.07.2016

  Hei millä filttereillä muokkailet sun instagram kuviasi? 🙂 niissä on jotenkin niin tyylikäs ja yhtenäinen sävymaailma.

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.07.2016

   Käytän Instagramkuviini VSCO kuvanmuokkausohjelmaa jonka saa ladattua app-storesta! 🙂

   Vastaa
 3. Annn 02.08.2016

  Mitä kameraa ja objektiiveja käytät blogi kuviin? Entä miten muokkaat kuvia jälkeenpäin? Kiva blogi sinulla 🙂

  Vastaa