MISA LOS ANGELES

Muutama päivä sitten nettiä selaillessani törmäsin merkkiin nimeltä Misa Los Angeles. Ihastuin merkkiin niin kovasti, että halusin siitä teillekin vinkata. Selailin toissapäivänä people.com sivuston tyyliosiota ja siellä hurmaavan Kate Hudsonin päältä bongasin tämän upean kirkkaansinisen maximekon. Ihastuin mekkoon niin valtavasti, että oli pakko selvittää mikä mekko hänellä oli päällään ja pienen googlettelun jälkeen selvisi mekon merkiksi Misa Los Angeles. Ja voi apua kun kurkkasin heidän omat nettisivunsa… Heti heidän uuden malliston nähdessäni totesin, että voisin pukea päälleni joka ikisen vaatekappaleen heidän mallistostaan. Vaatteet ovat juuri sopivan rentoja ja samalla ihanan boho-henkisiä, joka on iso trendi juuri nyt. Kauniita värisävyjä sekä upeita, hilittyjä printtejä.

Merkin vaatteet kolahtavat kyllä itseeni  niin kovaa, että varmasti kotiutan ainakin pari kolme kaunokaista kotiin. Yleensä yritän välttää USA.sta tilaamista, sillä tuotteiden tilaamisen lisäksi pitää maksaa esimerkiksi maahantuontiveroja ja tullimaksut. Kuitenkin tämän merkin vaatteet mielyttivät omaa silmääni niin paljon, että varmasti kohta ostoskoriin lisäämäni vaatteet saavat suunnaksi Helsinki, Finland!

Sattuuko merkki olemaan kenellekään teistä tuttu?

Rentoja maximekkoja

Suloisia off-shoulder toppeja

Kauniita mekkoja

Kuvien lähde: www.misalosangeles.com

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Elina 30.06.2016

    Kuosit, värit ja muodot ovat ihania, mutta en kyllä voisi itse niitä päälleni pistää. Kaula-aukot ulottuvat napaan tai sitten niissä ei ole olkaimia ollenkaan. En itsekään ole kovin povekas, mutta en silti pukisi olkaimettomia mekkoja päälleni. Toi alin sininen mekko olisi täydellinen, jos siinä vain olisi kunnolliset hihat.

    Vastaa