WEEKEND CASUAL JA MUSTAT CONVERSET

Photos: Hanna Väyrynen/ edited by me

Allsaints Leather Jacket

Zara Top & Jeans

Aldo Choker

Ray Ban Sunglasses

Chloé Bag

Converse Shoes

Ostin pari kolme viikkoa sitten mustat converset, joita olen käyttänyt siitä lähtien lähes joka päivä. Ostin edelliset converset noin kuusi vuotta sitten ja ne palvelevat minua hyvin edelleen (uskomatonta!). Converseista en kuitenkaan ole välittänyt moniin vuosiin, mutta jotenkin nyt taas ne ovat tulleet uudelleen suosiooni ja siksipä päätinkin hankkia edellisten valkoisten tennareiden tilalle samanlaiset mustat. Tykkään niistä kovasti ja tuntuu, että ne sopivat yhteen ihan minkä asun kanssa vaan. Ne tuovat heti rennon fiilikset asuun, samalla tavalla kuin esimerkiksi superstarit. Yhtä hyvin tämänkin asun kanssa jos olisin yhdistänyt esimerkiksi korolliset sandaalit olisi asu ollut aivan toisenlainen, mutta mustat converset tekevät kuitenkin koko lookista todella rennon.

Nyt meidän perhe lähtee viettämään aurinkoista kesäpäivää uimastadionille. Ihanaa viikonloppua teille kaikille! <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.