BLACK AND WHITE FOR SUMMER

 

Photos: Niki Strbian

Zara Dress

Aldo Choker

Valentino Bag

Aquazurra Heels

”Simplicity is the key note of true elegance”. Empä voisi enempää yhtyä näihin Coco Chanelin sanoihin. Yksinkertaisuus varmasti onkin yksi adjektiivi, joilla voisin kuvailla tyyliäni parhaiten. Toki tykkään kokeilla viimeisimpiä trendejä ja yhdistellä niitä omaan pukeutumiseeni, mutta kuitenkin loppupeleissä tyylini koostuu niistä ihan perusjutuista ja värimaailma on pitkälti mustavalkoinen.

Mustavalkoinen on aina tyylikäs valinta ja harvemmin sen kanssa menee vikaan. Vaikka kesällä ehkä kaipaa värejä pukeutumiseen vielä entistä enemmän, ei mustavalkoinen mielestäni ole hullumpi vaihtoehto kesälläkään. Päivettynyttä kesäihoa vasten mustavalkoinen kokonaisuus näyttää entistä paremmalta! Ihastuinkin heti tähän Zaran mustavalkoiseen mekkoon sen nähdessäni. Siinä on täydellinen off-shoulder malli, kauniit röyhelöt sekä muodikkaasti pidempi helma. Hallitseva mutta samalla hillitty printti on omaan makuuni ja sopii kauniisti kesään.

Pssst. Huomasin juuri, että tämä mekko oli alennuksessa Zarassa. Kannattaakin siis kurkata lähin Zara tai heidän nettikauppa mikäli ihastuit mekkoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Saara 28.06.2016

  Wau miten upea olet! Hot mama 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.06.2016

   Haha kiitos paljon! 🙂

   Vastaa
 2. A 29.06.2016

  Ihania kesäisiä kuvia! Kaunis olet!:) mietin kauan että miksi näytät eriltä kuin aiemmin, ja huomasin että kulmakarvasi ovat erilaiset, tai paljon vaaleammat. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.06.2016

   Kiitos! Itseasiassa olen kyllä meikannut ne näihin kuviin ihan samalla tavalla kuin aina ennekin, mutta nyt kun sanoit huomasin itsekin saman asian 😀 Varmasti editoinnin tuotoksia…

   Vastaa
 3. Donna 29.06.2016

  Moi Metti! Kaunis asu ja nainen:) Mitä kokoa tuo mekko sinulla on?

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.06.2016

   Kiitos 🙂 Minulla on koko XS.

   Vastaa
 4. Merikapteenin vaimo 05.02.2018

  Upeat kuvat <3

  Vastaa