FANCY IN PORVOO

Pääsen vihdoin jakamaan kanssanne kuvia, jotka otimme Nikin kanssa viime viikolla kauniissa Porvoossa. Porvoo ja varsinkin sen vanha kaupunki ovat kyllä niin kauniita sekä sen lisäksi täynnä mitä mahtavampia kuvauspaikkoja! Välillä tuntuu, että Helsingissä on tullut koluttua niin monet kadut ja kuvauspaikat, että tällainen pieni maisemanvaihdos tekee todella hyvää.

Photos: Niki Strbian

Self Portrait Dress

Valentino Bag

Valentino Shoes

Vietimme viime kesänä ystäviemme häitä upeassa Porvoon kirkossa ja ajattelin jo silloin, että sen edustalla olisi joku päivä mahtava ottaa muutamat kuvat. Kirkko on massiivinen, mutta silti niin yksinkertainen ja kaunis. Se on keskeisellä paikalla suoraan vanhan kaupungin sydämessä.

Päälläni on uusin ostos Lontoosta, Self Portraitin valkoinen pitsimekko. Ihastuin mekkoon heti sen nähdessäni ja rakastuin siihen heti kun vedin sen päälleni. Mekko on hieman A-linjainen mikä mahdollistaa sen, että voin hyvin käyttää sitä nyt raskausaikana juhlissa, mutta menee se mainiosti minulle vielä raskauden jälkeenkin. Valkoinen pitsimekko on kesäklassikko, joka on aina muodissa ja uskonkin, että tämä kaunokainen tulee olemaan yksi luottovaatteistani mitä tulee kesän juhlapukeutumiseen. Rakastan mekon pitkiä pitsihihoja, aavistuksen korotettua pitsikaulusta, puhumattakaan etuosan röyhelöstä <3 Näiden yksityiskohtien vuoksi halusin pitää muut asusteet hyvin minimalistisina sekä korostaa yksinkertaisuutta vielä laittamalla hiukset kiinni tiukalle ponnarille. Mielestäni kokonaisuus toimii ihanasti ja antaa mekon loistaa kauniina statement piecenä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Roosa 19.06.2016

  Siis wau miten kauniita kuvia ja kaunis sinä! Todella upea tuo mekko! Sinulle sopii mainiosti hiukset kiinni:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.06.2016

   Ai kiitos! Joskus on ihanaa laittaa pitkä peuhko pois silmiltä ja ponnarille! 🙂

   Vastaa
 2. Ninni 19.06.2016

  Gorgeous! Oon kade sun upeista sääristä 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.06.2016

   haha, kiitos 😉 <3

   Vastaa
 3. Janem 19.06.2016

  Todella upeita kuvia!! Olisko muuten mahdollista joskus saada susta postausta sun jostain lapsuuden tai teini-iän kuvista? Olis hauska nähdä:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.06.2016

   Kiitos <3 Voisin yrittää kaivaa muutamia vanhoja kuvia arkistojen kätköistä… 😉

   Vastaa
 4. Alla Sydämen 20.06.2016

  Ihania kuvia kauniista sinusta kauniissa ympäristössä. Hiukset kiinni vaihtoehto on todella raikas ja kesäinen! Mekko on kaunis levenevine helmoineen. Voih, nämä sääret todellakin ..minulle ilmestyi raskauden jälkeen verisuonet ikävästi pintaan:( kurjaa mutta ei tietysti vaarallista joka pääasia.

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.06.2016

   Kiitos, minulla on tosiaan harvoin hiukset kiinni mutta se on välillä ihan mukavaa vaihtelua 🙂

   Vastaa
 5. Riikka 20.06.2016

  Sinulla on upeat hiukset –
  Missä käyt kampaajalla? Tuollainen viileän vaalea sävy olisi itsellekin hakusessa 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.06.2016

   Kiitos! Käyn Studio Bliss -nimisessä kampaamossa, joka sijaitsee Helsingin Töölössä. Siellä Marica-niminen ihana kampaaja tekee aina hiukseni!

   Vastaa
 6. Amanda 20.06.2016

  Mekon pitsi, hihat, kaulus ja kangaspäällysteiset napit takana on todella viimeisen päälle mietittyjä. Elegantti!

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.06.2016

   Eikö vain! Minäkin tykkään kovasti <3

   Vastaa