MONDAY RANDOMS

 

– Haaveammattini oli pitkään kieltenopettaja. Lukion jälkeen harkitsin vakavasti saksan- tai ruotsinkielen opiskelua yliopistossa.

– Pesen hiukseni niin harvoin kuin mahdollista, sillä hiusten kuivaaminen on niin rasittavaa ja aikaavievää puuhaa.

– Katselen nykyään harvoin leffoja kun tuntuu etten jaksa keskittyä niihin. Tv-sarjat ovat mun juttu!

– Olen hieman laiska kotitöiden suhteen ja minulla on huono tapa jättää tavaroita lojumaan ympäri kämppää. Rakastan kuitenkin tunnetta kun koti on puhdas ja tavarat ovat nätisti omilla paikoillaan. Saksassa meillä oli kodinhoitaja, joka hoiti kaikki kotitehtävämme pyykinpesusta vaatehuoneen siivoamiseen ja taisi hän muutaman kerran laittaa meidän keittiön kaapitkin ”parempaan” järjestykseen 😀 Varsinainen teholady siis. Nyt hakusessa on vastaavanlainen apukäsi myös Suomeen.

– En käytä koskaan ihonsävyisiä sukkahousuja. Mielummin palelen paljailla säärillä tai valitsen vaatteen, jonka kanssa sopii mustat sukkahousut.

– Olen ollut au-pairina kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla Saksassa. Voisin kuvitella ottavani myös meille au-pairin jossain vaiheessa tulevaisuutta jos sellaiselle tulisi tarvetta. Tiedän, että olisin hyvä au-pair host, sillä omien ja ystävien kokemuksien perusteella olen oppinut kaikki tärkeät ”do’s and don’ts”.

– En tykkää kirsikanmakuisista karkeista, leivonnaisista tai juomista, mutta rakastan tuoreita kirsikoita. Mutta eiväthän ne maistukaan ollenkaan samalle !?

– Tämän hetken suosikkibiisini on JVG.n ”Hehkuu”. Ihana biisi <3

– Tyttäremme on tällä hetkellä haasteellisessa uhmaiässä. Iltaisin yritänkin tankata tietoa ja lukea eri lähteistä ohjeita miten käsitellä uhmaikäistä oikein. Toki olen iloinen siitä, että tyttäreltämme löytyy luonnetta, mutta eihän siitä haittaa ole jos mammalla on pari ässää hihassa pahimman uhmaraivarin iskiessä 😀

– Oli todella lähellä, että minun nimekseni olisi tullut Ella. Isäni sai kuitenkin älynväläyksen viime hetkillä ja minusta tulikin Metti.

– Olen kova käyttämään puhelimen torkuttajaa. Helposti torkutan aamusin jopa 45 minuuttia ennen kuin saan itseni ylös. Tämä ajaa mieheni raivon partaalle, sillä hän haluaa nukkua mahdollisimman pitkään ja nousta heti ylös kun herätyskello soi. Minä mielummin laitan kellon lähes tuntia aikaisemmin soimaan, että minulla on sitten hyvin aikaa torkkua 😀

Photos: Niki Strbian

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

17 kommenttia

 1. Jennajulia 20.06.2016

  Miten kotiäidillä ei ole aikaa pitää kotia siistinä ja järjestyksessä? Kysymykseni ei ole pahalla esitetty. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.06.2016

   En olekaan kotiäiti vaan teen töitä ja opiskelen intensiivisesti koko ajan. Ja vaikka olisinkin kotiäiti, ei extra apukäsistä siivoamisen suhteen ole koskaan mitään haittaa 😀

   Vastaa
 2. aura 20.06.2016

  Vinkkaisitko tän hetkisiä tv-sarjalemppareita? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.06.2016

   Greyn Anantomia ja Frendit ovat ikisuosikkejani, joita katson uudelleen ja uudelleen <3 Muita sarjoja, joita olen katsonut viime aikoina ovat muun muassa Suits, Orange is the new black ja The big bang theory.

   Vastaa
   • aura 20.06.2016

    Haha meillä on tosi sama maku selvästi 😉 Muut olen nähnyt mutta toi Orange is the new black pitää seuraavaksi tsekata!

    Vastaa
 3. Janem 20.06.2016

  Sellanen pieni huomio, että suurin osa vanhojen postauksien kuvista ei näy ollenkaan.. Ja vanha blogi ei edes aukea. Olisi kiva välillä ajankuluks lukea niitäkin:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.06.2016

   Okei kiitos tiedosta! Tutkin asiaa 🙂

   Vastaa
 4. linda 20.06.2016

  Hahaa täällä ihan samanlainen torkuttaja ja puolisoni varmasti tuntee sympatiaa miestäsi kohtaan asian suhteen 😀 torkkuminen on ihanaa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.06.2016

   No niimpä!! Kiva kuulla, että siellä on toinenkin torkuttelusta nauttiva <3 …tuntuu nimittäin, että me kuulutaan vähemmistöön 😀

   Vastaa
 5. m 20.06.2016

  Hauska postaus ja hah täällä yksi ilmoittautuu teidän kotiapulaiseksi! 😀

  Vastaa
 6. Sanna/Beauty Box 20.06.2016

  Komppaan tuota hiustenpesua ja Hehkuu-biisi on kieltämättä todella ihana kappale. 🙂

  http://www.beautyboxblog.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.06.2016

   Yep.. 😀 #firstworldproblems

   Vastaa
 7. Yksi ihmettelijä 21.06.2016

  Toi on jotenkin jännää, miten jotkut inhoaa noita ihonvärisiä sukkahousuja. Nehän on tavallaan vain ”meikki” säärille. Oikein valittuna niiden olemassa oloa ei huomaa yli 2 m päästä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.06.2016

   Niinhän se kai on… Jotenkin ne ei vain kolahda muhun tai sitten en ole vielä löytänyt sellaisia ihonvärisiä sukkahousuja, joita ei mielestäni huomaisi ollenkaan 😀

   Vastaa
 8. Sini 21.06.2016

  Hei täälläkin on yksi torkuttaja, vähintään puol tuntia tulee joka aamu torkutettua ennen kuin nousen 😀 eli kolme 10min pätkää. Toisaalta rasittava tapa, mutta ah, toisaalta niin ihana!

  Joko paljastat lasketunajan? 🙂 aikasemmin sitä kyselin ja silloin et vielä halunnut. Mua vaan kiinnostaa se, kun omani on 21.8 ja luulen että aika lähellä toisia ollaan, sinä ehkä hieman aiemmin 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.06.2016

   Torkuttaminen on parasta, haha 😀 Mulla on laskettu aika elokuun puolessa välissä, joten ihan samoilla viikoilla ollaan 🙂

   Vastaa
 9. Ninni 24.06.2016

  Paras vinkki pienen uhmaikäisen kanssa: anna vaihtoehtoja ja tee asioista hauskaa. Esim jos pukeminen harmittaa niin anna valinta lapselle: haluatko vihreät vai punaiset sukat jne. Kahdesta vaihtoehdosta valinta riittää jo siihen, että lapsi kokee tekevänsä päätöksen itse. Kiiretilanteissa saattaa helpottaa tämän tyylinen: ” katsotaanpa ehditkö tulla ruokapöytään kun lasken kolmeen?” jne. Tsemppiä!

  Vastaa