ERILAINEN LAUANTAIAAMU

 

Tänään katson maailmaa vaaleanpunaisten linssien läpi. Olen nimittäin saanut aloittaa aamuni erittäin harvinaisissa merkeissä: rauhassa ja ihan yksin. Olen ehdottomasti ihminen, joka viihtyy erinomaisesti omissa oloissaan. Itseasiassa ajoittainen yksin oleminen on itselleni valtava henkireikä kiireisen arjen keskellä.  Mikä olisikaan parempi ajankohta tälle ihanalle rauhalliselle aamulle kuin sateinen lauantai?

Isovanhemmat kävivät hakemassa tyttäremme aamulla Snadi Stadiin ja mieskin sattuu olemaan pelireissulla, joten saan viettää sadepäivää ihan rauhassa. Olenkin tehnyt koko aamun ihan arkisia asioita, joista nykyään saa nauttia enää niin harvoin. Olen nauttinut ihanasta aamiaisesta, kahvista ja kasasta lukemattomia naistenlehtiä. Otin pitkän, kuuman suihkun ja hemmottelin itseäni vartalonkuorinnalla ja jalkahoidolla. Lakkasin myös kynnet kesäkuntoon. Olen istunut pehmeällä sohvalla viltin alla ja kuunnellut spotifyista rauhallisia herkistelybiisejä. Olen katsellut kun sadepisarat lyövät ikkunaan ja sytyttänyt muutamia kynttilöitä tuomaan lämmintä tunnelmaa sisälle. Nauttinut hiljaisuudesta ja rauhallisuudesta, täydellistä <3

…en kuitenkaan voi kieltää, etteikö ikävä jo pikkuhiljaa alkaisi mieltä kaivertamaan. Onneksi lähden kohta hakemaan pikkuneitiä takaisin kotiin ja mieskin tulee pelireissultaan vihdoin tänään kotiin <3

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Alla Sydämen 18.06.2016

  Hetki yksin on ihana mutta vain hetki koska ikävä alkaa saapumaan hyvinkin pian. Niin nämä pienet ja isommatkin saa meidät äidit/vaimot kaipaamaan…

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.06.2016

   Aivan totta! Kuten postauksen loppuun kirjoitinkin, alkoi ikävä hiipiä mieleen yllättävänkin nopeasti… <3

   Vastaa
 2. -V 18.06.2016

  Moikka, eikös sinulla ollut joskus rakennekynnet? Missä kävit laittamassa ne? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.06.2016

   Joo oli! Pidin ne kuitenkin vain pari kolme kuukautta, koska koin ne aavistuksen liian hankaliksi pienen lapsen kanssa. Talvihaalareiden pukeminen, vaippojen vaihto yms tuotti tuskaa pitkien kynsien kanssa. Toki oli aivan ihanaa kun kynnet olivat aina siistit, mutta ehkä tulevaisuudessa jos otan rakennekynnet vielä uudestaan pitää minun tyytyä aavistuksen lyhyempään malliin. Kävin laittamassa edelliset rakennekynteni Kampissa, Blue Lagoonissa.

   Vastaa
 3. Sara 18.06.2016

  Niin kauniita kuvia! Olisi kiva lukea postausta sinun kamerasta ja kuvan muokkauksesta. Mitä muokkausohjelmaa käytät ja miten yleensä käsittelet kuvat?

  Vastaa
 4. Mia 19.06.2016

  Ihana aamu! Tekee hyvää välillä saada sitä ihan omaa aikaa <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.06.2016

   No niin tekee! Niinkin arkisia asioita kuin aamiaisen syöminen yksin tai pitkä suihku rauhassa oppii arvostamaan lastentulon jälkeen 😀

   Vastaa
 5. Martina 22.06.2016

  Tällaiset hetket antavat niin paljon virtaa <3

  Vastaa
 6. Päivi 27.06.2016

  Kauniita kuvia ja aivan ihania kulhoja sekä kuppeja. Kenen ne on? Blogisi on aivan ihana!

  Vastaa