JUHANNUS – VIDEO

 

Back home ja back to basics. Eli kotiin koneen äärelle ja töiden pariin. Juhannus tosiaan vierähti ystäviemme mökillä rauhallisissa merkeissä yhdessä rentoutuen. Konetta en enää perjantain jälkeen avannutkaan ja kamerankin käyttö jäi varsin vähälle. Muutamia kuvia räpsin perjantaina ja tottakai viikonlopun aikana tyttärestä tuli otettua söpöjä laiturikuvia röyhelöuikkarit päällä. Muuten blogi ja sen päivittäminen juhannuksen aikana jäi vähällä kun halusin vain rentoutua koko viikonlopun.

Sen sijaan tein teille nopean videoklipin juhannuksestamme, jotta pääsette kuitenkin hieman kurkistamaan juhannusfiiliksiimme. Kuten jo aikaisemmin sanoin vietimme rentoa juhannusta lasten ehdoilla <3 Meidän juhannukseemme kuului siis paljon leikkiä, hyvää ruokaa, saunomista ja tottakai uimista! Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

26 kommenttia

 1. Janem 27.06.2016

  Siis nää videot on vaan niin parhaita!! Kiva kun jaksat kuvailla ja tehdä näitä lisää. Ihana myös nähdä sun perhettä enemmän, varsinkin miehesi on pysytellyt mun mielestä tosi paljon poissa blogista 😀 mielettömän hauska tyyppi!! Ja Lilia, ei tarvitse edes mainita <3 Siinä on lapsella niin valloittava hymy etten kestä…

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.06.2016

   Joo, mies on pysytellyt ja pysyttelee varmasti jatkossakin poissa mun blogista. Hän oli kuitenkin nyt salaa napannut mun puhelimen ja tallentanut sinne tollasen pätkän, joka loppupeleissä nauratti mua aika lailla joten päätin sen sitten tohon videoonkin lisätä 😀

   Vastaa
 2. Anonyymi 27.06.2016

  Taas oikein kiva video, lisää näitä jatkossakin!

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.06.2016

   Kiitos, kiva kuulla että tykkäsit!

   Vastaa
 3. linda 27.06.2016

  Ihana video! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.06.2016

   Kiitos! 🙂

   Vastaa
 4. Emmi 27.06.2016

  Kuolen nauruun sun miehelle 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 27.06.2016

   Haha joo… Hän päätti sitten napata oman videon ja vähän parodioida mua 😀 …Vaikka en mä kyllä ihan tollanen ole haha 😀

   Vastaa
 5. rosa 27.06.2016

  Paras toi miehes:D total reps. En ihmettele jos nauratte paljon yhdes. Aito ja kiva video 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.06.2016

   Hahah, joo muakin nauratti kun näin sen videopätkän 😀

   Vastaa
 6. Anette 27.06.2016

  Ihana kun jaksat tehdä välillä näitä videoita! Oon saanut sitä kautta susta paljon rennomman, aidomman ja herttaisemman kuvan 🙂 T. Uusi lukija

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.06.2016

   Kiva kuulla, kiitos 🙂

   Vastaa
 7. Alina 27.06.2016

  Heippa! Oon uus lukija, ja haluaisin kysyä että onko sun äidinkieli siis ruotsi? Tuli ihan yllärinä kun puhuitte miehesi kanssa pienelle ruotsia 😀 Tosi ihana aurinkoinen video ja blogi ylipäätään, ehdottomasti seurailen teitä jatkossakin 🙂 Täytyy kysyy sun upeista hiuksistakin nyt tässä samalla, oi kerro miten saat ylläpidettyä ton täydellisen vaaleen sävyn? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.06.2016

   Moikka! Kiva kuulla, että olet löytänyt blogini. Tervetuloa seuraamaan 🙂 Minä puhun tyttärellemme suomea ja mieheni ruotsia. Hän käy ruotsinkielista päiväkotia ja ehkä siitä syystä tällä hetkellä hän puhuu vähän enemmän ruotsia, mutta eiköhän se siitä tasaannu ajanmittaan 🙂 Käyn noin parin kuukauden välein kampaajalla ”freesaamassa” tukkaani, jolloin hiukseni yleensä raidoitetaan. Muuten käytän aina hopeashampoota sekä muita keltaisuutta ehkäiseviä hiustuotteita.

   Vastaa
   • Alina 30.06.2016

    Juu mun mielestä kaksikielisyys on ehdottomasti rikkaus. Eikä sillä niin väliä vaikka kielet vähän sekottuvatkin pienellä, kyllä se ajan kanssa tosiaan siitä sutviutuu. Mun yksivuotias kummilapsi tulee olemaan kaksikielinen, ja nyt innolla ootetaankin tuleeko sieltä suomen vai ruotsin kielinen sana ensiksi 😀

    Eksyin tänne tosiaan Alexan blogissa näkyneen videon kautta, jossa kiinnitin huomiota juurikin upeisiin hiuksiisi (mielettömän hyvän tyylin ohella!). Ois kiva lukea postausta joskus mitä hiustuotteita käytät 🙂

    Vastaa
 8. Tepa 27.06.2016

  Lilia on kyllä suloinen tyttö! 🙂 Minua kiinnostaa kaksikielisyys-asiat, ja videoitasi blogissa ja Snapchatissa katsoneena olen huomannut, että Lilia höpöttelee sinulle usein ruotsiksi (ainakin näin uskon kuulleeni :D). Itse kuitenkin vastaat hänelle suomeksi ja muistaakseni olet kertonutkin aiemmin, että puhut Lilialle suomea. Onko ruotsi Lilialle siis tällä hetkellä sen verran vahvempi kieli, että sitä puhutaan mammallekin? 🙂

  Vastaa
  • suvi 29.06.2016

   Uusi lukija ilmoittautuu myös, hyvin editoitu video 🙂 minua kiinnostaa myös tuo kaksikielisyys siitä vain ajattelin kun puhuit teistä ”mamma ja pappa”. Upeaa jos tyttärenne saa kasva kaksikielisenä !

   Vastaa
  • Metti Forssell 29.06.2016

   Kiitos, hän on hurmaava pikku-tyttö <3 Kyllä, minä puhun tyttärellemme pääasiassa suomea ja mieheni ruotsia. Hän käy ruotsinkielistä päiväkotia ja se varmasti vahva tekijä siihen, että hän puhuu tällä hetkellä aavistuksen enemmän ruotsia. Aikamoista sillisalaattia se kuitenkin vielä on ja hän heittelee lauseisiin sekaisin sanoja molemmilla kielillä 😀 Mutta eiköhän se siitä tasaannu ajan mittaan ja pian hän ymmärtää, että mammalle puhutaan suomea ja pappalle ruotsia 🙂

   Vastaa
 9. Alla Sydämen 28.06.2016

  Hyvän mielen video, ihana!!! Miehesi on ihanan rento ja musiikki kuuluu kivasti elämäänne! Ja, rouva oli jälleen kauniina ja pikkuneiti suloisena<3. Kivien heitto on myös meidän pikkuneidille nyt huisin kiva juttu!

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.06.2016

   Kiitos kommentista <3 Kyllä kivien heitto kaikessa yksinkertaisuudessaan oli parasta puuhaa pikkuiselle 😀

   Vastaa
 10. jasmine 28.06.2016

  heippa! kyselisin vielä tätä kautta mistä upea nojatuolisi on ostettu? Ja minkä merkin mustat uudet aurinkolasit sinulla on uudella my day videollasi? UPEAT.

  Vastaa
 11. Vmmm 28.06.2016

  Mahtava rento video. Miehesi on kyllä hauska!

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.06.2016

   Haha kiitos! 😀

   Vastaa
 12. Josefiina 04.07.2016

  Ihan super kiva ja aidontuntuinen video! Onko puhelimessasi noin hyvä kuva? Millä editoit videon? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.07.2016

   Kiitos! Joo iPhone6.lla olen koko videon kuvannut. Käytän editoimiseen iMovieta! 🙂

   Vastaa