VAPPU

Taas yksi ihana vappu takana <3 Vappuaattona saimme kylään ihanan ystäväni Hannan perheineen. Teimme yhdessä ruokaa ja nautimme rauhallisesta ja todella rennosta illasta lapsiemme kanssa. Lapset olivat pukeutuneet suloisiin naamiaisasuihin ja meillä aikusillakin oli jotain pientä vappuasustetta päällä. Kaikki muut taisivat tosin heivata vappuhärpäkkeet hyvinkin nopeasti illan mittaan pois ja minä olla ainoa joka pyöri pinkissä vappuperuukissani illan loppuun asti. Musta se oli niin hauska ja räväkkä! 😀 Otimme Hannan kanssa tietysti myös suloiset kuvat kasvavista vappupalloistamme, joita ylpeinä esittelimme <3 Meillä ajoittui edellisetkin raskautemme hyvin lähelle toisiaan ja nyt tällä toisellakin kerralla lasketuissa ajoissamme on vain parin kuukauden ero! Planned? 😉

Vappupäivänä suuntasimme sitten perinteiselle piknikille Kaivopuistoon. Saurasin jo aamusta alkaen parvekkeeltamme kun ihmisiä virtasi Kaivariin jo aikaisin aamusta. Itse lähdimme sinne noin 11 aikaan, jolloin porukkaa alkoi olla jo ihan kiitettävästi. Vietimme itseasiassa suurimman osan päivästä kuitenkin lähempänä rantaa, sillä sieltä löytyi paremmin tilaa ja lapset saivat vapaammin juosta isolla nurmialueella. Tietysti myös avoinna ollut kahvila ja sieltä saadut tuoreet pullat vaikuttivat vahvasti päätökseemme pystyttää leirimme juuri siihen 😀 Lilia ja suloinen kummipoikamme Alex juoksentelivat ympäriinsä ja pitivät kyllä huolen siitä, etteivät vanhemmat liian kauaa paikallaan ehtineet istua. Yritin monen tunnin ajan saada edes yhtä onnistunutta yhteiskuvaa tästä söpöstä pikkuparista, mutta tuloksetta. Sen verran villiä oli meininki taas. No ehkä vielä joku päivä… 😀

Miten teidän vappu meni? Sattuiko teistä kukaan olemaan juhlimassa vappupäivää Kaivopuistossa? 🙂

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. suvi 02.05.2016

  Olitte kyllä suloinen näky kun Teidät eilen näin. En vain kehdannut tulla moikkaamaan ja kiittelemään kauniista blogista!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.05.2016

   Ai kiitos! <3 Aina saa tullaa moikkailemaan jos vaan tulee sellainen fiilis 🙂 Aurinkoista viikkoa sinne!

   Vastaa
 2. E 02.05.2016

  Hei Metti, koskas sitä lupailemaasi meikkivideota on tulossa? Täällä ainakin odotetaan sitä jo kärsimättömästi 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.05.2016

   Moikka! Oon tosi pahoillani ettei meikkivideota ole vieläkään tullut. Minulla vaihtui kamera tuossa hiljattain joten sen opettelemisessa ja videokuvaamisessa on ollut opettelemista. Yritän kuitenkin toteuttaa sen mahdollisimman pian!

   Vastaa
 3. Alla sydämen 04.05.2016

  Ihania kuvia aurinkoisesta vapun vietosta! Teillä ystävyksillä on onni kasvattaa vatsoja yhtä aikaa. Pienet aarteet tulevat leikkimään monet leikit vielä yhdessä ja te jakamaan monet äitinä olemisen asiat yhdessä. Ihanaa!! Täällä vietettiin vappua Tallipihalla lastenvappu juhlassa ja kivaa oli niin pienellä aarteella kuin vanhemmilla.

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.05.2016

   No niimpä! On ihanaa kun on mammakavereita tukena sekä lapsille leikkikavereita <3

   Vastaa
 4. Liisa 06.05.2016

  Mistä ovat kauniit kynttilänjalat vappupöydässänne ? Entä vesi/viski ? lasit ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.05.2016

   Kynttilänjalat ovat ihan ikean! 🙂 Vesilasit taas Nougatin (liike löytyy Bulevardilta)

   Vastaa
 5. Maija M. 06.05.2016

  Teidän tyttö on vaan niin älyttömän suloinen ja iloinen lapsi! <3 Tänä vuonna kyllä aurinko helli Vapun viettäjiä, aivan mahtava juttu monen kolean Vapun jälkeen. Omalla kohdalla Vapun viettoon liittyy naamiaisperinne, aina jollain teemalla. Ihana kokoontua samalla porukalla juhlimaan joka vuosi 🙂 Kaunista kevään jatkoa sulle ja perheellesi!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.05.2016

   Kiva kuulla!:) Oli kyllä mukavaa kun pitkästä aikaa oli hieman lämpimämpi vappu! Toivottavasti ihanat ilmat jatkuisivat 🙂

   Vastaa