BOTANICAL GARDEN

Photos: Niki Strbian

Zara Top and Skirt

Filippa K tights

Vintage Earrings

Louis Vuitton Bag

Louboutin Shoes

Yay, Yay, Yay olen niin fiiliksissä tämän viikon sääennusteesta! Voisiko tosiaan olla mahdollista, että tästä se kesä alkaisi. Lupaavalta se ainakin näyttää. Lämpömittarin asteiden kohotessa korkeammalle, hymy ja positiivinen fiilis valtaavat mieleni. Ei malttaisi sisällä paljon koneella istua vaan haluaisin vain ulos auringosta ja terassikahveista nauttimaan!

Kävimme Nikin kanssa hiljattain kuvaamassa Helsingin Kasvitieteellisessä puutarhassa. Tarkoituksena oli mennä sisälle, mutta puutarhan edusta keväisessä auringonpaisteessa oli niin uskomattoman kaunis, että päätimmekin jäädä siihen. Päälläni oli tämän hetken yksi suosikkipaidoistani, kukkaprinttinen silkkipaita. Olen huono käyttämään printtejä tai harvemmin itseasiassa löydän printtejä, joista tykkäisin. Tähän paitaan kuitenkin ihastuin heti sen nähdessäni. Pidän erityisesti sen kauniista ja kesäisestä värimaailmasta. Mallikin on ihanan naisellinen rusettikauluksineen ja puhvihihoineen.

Kiinnostaisiko muuten ketään siellä ruudun toisella puolen kuulla hyvistä raskausajan vaatevinkeistä? Itse huomaan, että pikkuhiljaa pitää alkaa tekemään kompromissejä sekä hieman tarkemmin miettiä mitä pukee päälleen, sillä enää eivät kaikki normaalivaatteet mahdu päälle kasvavan vauvavatsan myötä. Olen huomannut suosivani tietynlaisia vaatteita yhä enemmän ja olen myös tehnyt ostoslistaa vaatteista tulevaa kesää varten. Kiinnostaisiko teitä tällainen postaus? Tämä aihe tuli mieleeni ja ajankohtaiseksi kuvatessamme Nikin kanssa juurikin näitä kuvia reilu viikko sitten… Ajoittain kuului vain ”naps” kun mokkahameeni pari ylimmäistä nappia pamahtivat auki 😀 Nikin kommentti: ”Honey, I think it`s time to buy some maturnity clothes” …I guess she was right!

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. jenni 03.05.2016

  Tuohon paitaan olen minäkin ihastunut, sopii sulle tosi hyvin ja kukkaprintti on todella kaunis ja kesäinen 🙂 Kirjoittele vaan raskausajan vaatevinkeistä, täällä ainakin yksi jota kiinnostelee 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.05.2016

   Kiitos! Kiva kuulla, että raskausvaate postaus kiinnostaisi 🙂

   Vastaa
 2. Vilma 03.05.2016

  Ihana asu kuten aina! Täällä myös yksi äitiysvaate-postauksesta kiinnostunut 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.05.2016

   Kiitos paljon! Ja laitan postausta viritteille pikimmiten 🙂

   Vastaa
 3. Anna 04.05.2016

  Näytät ihanalta ja Niki on kyllä superlahjakas valokuvaaja – teidän kuvat on ihan editoriaalitasoa. Kiitos että tuotat meille tällaista kauneutta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.05.2016

   Kiitos niin paljon!! Niki on kyllä loistava kuvaaja ja hänen kanssaan on niin helppo työskennellä <3

   Vastaa
 4. Aino 05.05.2016

  mielettömän nätti tuo paita! ja näis kuvissa on ihana kesäinen tunnelma 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.05.2016

   Kiitos paljon, kiva kuulla 🙂 Mukavaa keväänjatkoa sinne!

   Vastaa