PRESS DAYS

 

Tällä viikolla päivät ovat pitkälti kuluneet PR-toimistojen pressipäivillä. On ollut ihana tavata bloggajakolleegoita, eri pr-toimistojen väkeä, nauttia ihanista trendiruoista sekä ennen kaikkea ihastella ensi syksyn uusia muotituulia. Vaikka tällä hetkellä haluaakin vain keskittyä sen täydellisen pitsimekon tai pellavapaidan metsästämiseen, eivät syksyn pehmoiset neuleet ja täydelliset villakangastakitkaan huonoilta näyttäneet. Vielä nyt kun tällä viikolla on ollut niin kurja ja sateinen ilma teki mieleni kerran jos toisenkin napata vaaterekeiltä muutama paksu villaneule laukkuun mukaan! 😀

Ensi syksyn muoti näytti omaan silmääni todella hyvältä. Paljon pitkiä villakangastakkeja, iki-ihania pörrötakkeja sekä biker-rotseja. Olin myös positiivisesti yllättynyt syksyn värimaailmoihin. Perus harmaan ja mustan ohella näkyi paljon esimerkiksi murrettua vihreää, eri sinisen sävyjä sekä vaaleaa pinkkiä ja vanhaa rosaa. Minua snäpissä seuranneet tietävätkin, että bongailin vaaterekeiltä ihania pinkkejä takkeja ja neuleita ensi syksyn ostoslistalleni. Eritoten ihastuin Samsoe & Samsoe -merkin syksyn mallistoon, joka oli niin minun makuuni! Kapeita nahkahousuja useissa syksyn väreissä, silkkitoppeja, pitsitoppeja, mokkaisia biker-rotseja sekä muhkeita neuleita pienellä korotetulla kauluksella. Yes please!

Viikonloppuna juhlitaan taas vappua! Pari vuotta sitten muistan kuinka jännitimme mieheni kanssa tyttäremme syntymää, sillä laskettu aikani oli ihan vapun tienoilla! Nyt onnellisesti toinen pikkuinen masussa ja saakin mielellään pysytellä siellä vielä kolme kuukautta! 😀 Meillä vappua vietetään tänä(kin) vuonna rauhallisissa merkeissä ystäviemme ja lapsiemme kanssa <3 Kävin eilen juhlamaailmasta hakemassa vähän serpenttiiniä ja ilmapalloja kodin koristelua varten. Löysin sieltä sattumalta myös hieman räväkämmän vappuasusteen itselleni 😉 Siitä ja muista vappujutuistamme voit seurata minua:

Instagram: @mettiforssell

Snapchat: mettiforssell

 

Ihanaa vappua kaikille! <3 <3 <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

 1. Laura 30.04.2016

  Moikka! Olisin halunnut kysyä, oletko ylioppilas? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.05.2016

   Moi! Kyllä olen 🙂

   Vastaa
 2. Roosa 03.05.2016

  Moikka! Mistä toi sun kolmannessa kuvassa oleva takki on? Vaaleenpunanen/musta, kukkatakki. Tosi nätti! 🙂

  Vastaa