MY FAVOURITE MAKEUP PRODUCTS

Saan paljon kysymyksiä liittyen meikkaamiseen ja erityisesti siihen mitä meikkituotteita käytän. Tiedän, että lupaamani meikkivideo on antanut odottaa itseään jo luvattoman kauan, mutta uuden kameran hankkimisen myötä videokuvailu on vielä toistaiseksi jäänyt. Yritän kuitenkin mahdollisimman pian kuvata meikki-tutoral videon, sillä sitä on toivottu niin paljon.

Sillä välin ajattelin postata teille tämän hetken suosikkimeikkituotteistani. Näitä tuotteita käytän lähes aina omassa arkimeikissäni ja voin lämpimästi suositella ihan jokaista listallani olevaa tuotetta.

MaxFactor, Masterpiece Nude Palette

Tämä keväällä markkinoille lanseerattu Maxfactorin luomivärisetti on täydellinen kokonaisuus. Paletista löytyy kaiken kaikkiaan kahdeksan sävyä, neljä mattasävyä sekä neljä kiiltävää sävyä. Kuvassa oleva luomiväripaletin sävy on Cappuccino Nudes ja kuten nimikin sen kertoo, löytyy paletista täydellisiä eri ruskean- ja nudensävyjä. Arkimeikissäni käytän yleensä paletin vaaleita sävyjä, mutta samalla luomiväripaletilla saa loihdittua myös dramaattiset smokey eyet niin halutessaan. Luomivärissä on erinomainen pigmentti, ihanan pehmeä koostumus sekä se levittyy luomelle helposti karisematta.

Lumene Nude Perfection Fluid Foundation

Yksi tärkeimmistä kriteereistä käyttämälleni meikkivoiteelle on se, että meikkivoide jättää mahdollisimman kevyen ja hengittävän lopputuloksen kasvoille. En tiedä kamalempaa tunnetta kuin paksu, pakkelimainen fiilis kasvoilla. Toki haluan, että meikkivoide on myös tarpeeksi peittävä, mutta lopputuloksen on oltava kuulas ja kevyt. Tämä Lumenen meikkivoide on koostumukseltaan todella litkumainen ja levittyy kasvoille helposti. Tuotteella on helppo saada aikaan toivomani kevyt lopputulos, mutta tarvittaessa sillä saa myös enemmän peittävyyttä. Varsinkin arkena käytän ohutta meikkivoidekerrosta eikä minua haittaa jos ihan kaikki ihon pikkuvirheet eivät ole peitossa. Tällä meikkivoiteella saan itselleni juuri kaipaamani tasoittavan ja hieman kaunista sävyä antavan lopputuloksen. I love it!

Yves Saint Laurent, Touche Éclat

Tämä valokynä on ollut minulla käytössä jo vuosia. Kyseessä onkin oikea valokynäklassikko, joka varmasti on myös monelle muulle naiselle tuttu tuote. Vaikka valokynä ei varsinaisesti ole peiteaine, käytän itse sitä aina apuna tummiin silmänaluksiini. Kuten mainitsin jo meikkivoiteenkin kohdalla en tykkään paksuista pakkelimaisista kerroksista, joten mielummin suosin tällaista kevyttä peittoa. Valokynällä saa hyvin häivytettyä väsymyksen merkkejä kasvoilta. Valokynällä tuon myös pientä korostusta kasvoille, muun muassa nenän keskiosaan, otsaan, suunpieliin ja leukaan. Koostumukseltaan tämä Touche Éclat on todella hyvä ja sävy 2 on minulle juuri sopiva. Tuote on tavallaan hyvin näkymätön kasvoilla, mutta kuitenkin itselleni korvaamaton.

Lumene Wild Rose Lipliner

Meikkaan huuleni yhä useammin pelkällä huultenrajauskynällä. Jos haluaa huulimeikistä kestävämmän kannattaa koko huuli värittää rajauskynällä. Väri kuluu silloin tasaisemmin pois eikä punaa tarvitse lisätä niin usein. Itse olen aivan totaalisen rakastunut Lumenen huultenrajauskynään ja nimenomaan sävyyn 2 ”Rose Touch”. Se on täydellinen sekoitus nudea ja vanhaa rosaa. Molemmissa postauksen kuvissa minulla on huulissa juuri tätä rajauskynää. Lopputulos on mielestäni ihanan pehmeä, kestävä ja sopii sävyltään hyvin arkimeikkiin.

Mac Sheen Supreme

Macin meikit ovat erinomaisen maineensa veroisia. Vaikka minulla ei olekaan yhtä suosikkimerkkiä meikkituotteille, saatan useasti ensimmäiseksi suunnata Stockmannin Macin ostastolle jos minulla on jokin uusi meikkituote ostoslistalla. Heidän tuotteisiinsa harvoin pettyy. Meikkipussistani löytyy siis paljon eri Macin tuotteita, varsinkin huulipunia. Vähän väliä tulee ostettua jokin uusi herkullinen sävy heidän houkuttelevasta kokoelmastaan. Huulipunissa on todella hyvä pigmentti, pehmeä koostumus ja ne kestävät huulilla erinomaisesti. Itse olen varsinkin ihastunut heidän ”Sheen Supreme” huulipunasarjaan (kuvassa), joiden huulipunissa yhdistyy punan kestävä pigmentti ja väri sekä huulikiillon kaunis kiilto. Ihana tuote, joka kulkee minulla lähes joka laukussa mukana. Sävynä käytän ”Can`t get enough”, joka on täydellisen pehmeä, aavistuksen roosahtava nude.

Pictures of me: Kaisa Turunen

Product pictures taken by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Minna 05.05.2016

  Tyrmäävän kaunis olet!! Ootko joutunut nyt raskauden aikana käyttämään jotain eri meikkituotteita/luopumaan jostain mitä aikaisemmin käytit?

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.05.2016

   Kiitos niin paljon <3 Minulla on aina ollut hyvä iho ja raskaudetkaan eivät ole vaikuttaneet huomattavasti ihoon. Myöskin nyt toisen raskauden aikana meikkaan huomattavasti vähemmän, koska olen enemmän kotona. Meikittömyys on tietysti aina hyvä iholle 🙂

   Vastaa
 2. Sara 05.05.2016

  Mitä tekoripsareita käytät? Ku noi on niin upeet.

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.05.2016

   Moikka! Mulla on ripsienpidennytkset 🙂

   Vastaa
 3. Inka 11.05.2016

  Hei Metti!
  Tykkään sun tyylistä pukeutua ja tehdä blogia, vaikken ymmärrä muodista mitään. Olen innostunut enemmän itseni hoitamisesta ja laittautumisesta kun olen seurannut sinua. Asusi ovat tyylikkäitä ja osaat olla luonteva kuvissa. Mielenkiintoista on myös seurata elämääsi, sillä liihottelet ihan eri sfääreissä kuin minä. Mukavaa kesää sinulle ja perheellesi ja onnea uuden pienokaisen johdosta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.05.2016

   Kiitos paljon kauniista sanoistasi ja mukava kuulla, että pidät blogistani <3 Kiitos sinulle kun seuraat! Oikein ihanaa ja aurinkoista kesää sinnekin 🙂

   Vastaa