A SPECIAL GIFT FOR MOM

Mikä olisikaan täydellisempi lahja omalle rakkaalle äidille kuin ikuistaa ihania yhteisiä hetkiä rakkaimpiensa kanssa? Valokuvat ovat korvaamattomia ja niin ihania muistoja elämämme tärkeimmistä hetkistä. Viime vuosien aikana olemme ahkerasti ikuistaneet perheemme tärkeitä hetkiä kauniiksi kuviksi. Pariin viime vuoteen on mahtunut elämämme tärkeimpiä ja merkittävimpiä tapahtumia kuten esimerkiksi naimisiinmeno, ensimmäinen raskauteni sekä esikoisemme syntymä.

Monet teistä varmasti tunnistavat nimen Niki Strbian useista muotikuvista blogini takana. Hänen päätyönsä keskittyy kuitenkin vauva-, lapsi- ja perhekuvauksiin. Hän on juurikin se henkilö, joka on ikuistanut elämämme merkittävimmät hetket kauniiksi kuviksi (tässä postauksessa hänen ottamiaan kuvia perheestämme) Nyt vuosien jälkeen nuo kuvat koristavat edelleen kotiamme tauluina seinillä ja valokuvina lipastojen päällä.

Voin lämpimästi suositella Niki Strbiania kaikille, jotka haluavat ikuistaa upeita hetkiä elämässään. Niki omistautuu työlleen ja asiakkailleen 100% ja se näkyy kaikessa mitä hän tekee. En yksinkertaisesti keksi parempaa lahjaideaa esimerkiksi huomista äitienpäivää varten <3 Yllätä äiti, kerää rakkaimpasi yhteen ja anna Nikin ikuistaa tuo upea hetki elämässänne. Lisää tietoa löydät Nikin omilta nettisivuilta tai voit ottaa häneen suoraan yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Photos: Niki Strbian

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Alla sydämen 21.05.2016

    Ihania kuvia joista todella välittyy tunne!!!

    Vastaa