MY SNAPCHAT LATELY

Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta joku toinen, joka on täysin hurahtanut Snapchattiin? Minä nimittäin olen! Hassua, mutta aluksi en lämmennyt ollenkaan koko sovellukselle. Miksi haluaisin (saatika miksi joku haluaisi katsella minun) arkisia kuvia aamunaamoista tai kaatuneista kahvikupeista. Niiden sijaan mielummin jatkaisin blogien ja instagramin kauniiden kuvien selailua. Väärässä olin. Snapchatistä on tullut nopeasti yksi eniten käyttämistäni some-kanavista. Itselläni sen houkuttelevuus piileekin juuri siinä, että se on niin ”helppo” ja sinne tulee lisättyä materiaalia todella extempore. Ei tarvitse miettiä liikoja vaan antaa vaan mennä! Jos joskus on tullut laitettua joku ei-niin-hehkeä kuva tai hölmö video, ei hätää, kaikki video- ja kuvaviestit katoavat kuitenkin viimeistään 24 tunnin kuluttua niiden lataamisesta.

Koska instagramiini lisään lähes aina vain kuvia, toimii Snapchat itselläni lähes kokonaan ”videokirjastona”. Noin 90% snapeistäni ovat videoita. Mielestäni on hauskaa lisäillä erilaisia videoita snappiin ja sitä kautta päästää teidät lukijat hieman lähemmäksi omaa, todellista arkeani. Blogissa persoona ei välttämättä välity (ainakaan lyhyessä ajassa) niin hyvin lukijoille, mutta Snapchatissa seuraajat pääsevät kurkistamaan niin sanotusti ihon alle.

Aiheita joista muun muassa Snappaan:

Lilia – Snapchattiani tähdittää ehdottomasti tyttäreni Lilia <3 Intagramissa ja blogissa häntä näkyy paljon vähemmän, mutta Snapchattiin lisään uusia videoita hänen hauskoista jutuistaan lähes päivittäin. Cuteness overload!

Ruoka -Ihme kyllä, mutta aina kun valmis ateria on nenäni edessä, tuntuu se olevan enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että nappaan siitä kuvan 😀 No ainakin snappiani seuraavat tietävät mitä syön. Toimii se itsellenikin hyvänä ruokapäiväkirjana, hah.

Selfies – Tarvitseeko tähän edes mitään sanoa 😀 Selfiet kuuluvat snappiin, piste.

Random – Kuten aikaisemmin mainitsinkin on ihanaa kun voi julkaista randomisti kuvia ja videoita aina kun siltä tuntuu. Aina kun näkee jotain mielenkiintoista tai hauskaa voi sen helposti jakaa myös muille. Snapin kuvien ja vidoiden kautta seuraajat pääsevät paljon lähemmäksi seuraamaan arkeni.

Näiden aiheiden lisäksi lisäilen paljon kuvia myös muodista, vaatteista, perheestä, ystävistä ja milloin mistäkin.

Seuraa minua Snapchatissa: mettiforssell

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Äiti-ihminen 25.05.2016

  Noi videot tyttärestänne on ihan ??! Aivan loistava tapaus ?!

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.05.2016

   Kiitos 😀 Hän on kyllä valloittava <3

   Vastaa
 2. Anneli 25.05.2016

  Tiesithän..Marraskuussa 2015 Snapchatin uudet käyttöehdot herättivät kritiikkiä, sillä niiden mukaan käyttäjien My Story -julkaisujen oikeudet kuuluvat pysyvästi Snapchat-yhtiölle ja sillä on lupa säilyttää ja käyttää niitä laajoin oikeuksin myös 24 tunnin julkaisuajan jälkeen.[1
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Snapchat

  Vastaa
 3. Katriina 25.05.2016

  Seuraan sinua snapchatissa ja Lilia-videot ovat ehdottomasti lempparini! Hän on niin hurmaava ja söpö 🙂 toki myös muuten snapchattisi on mielenkiintoinen, ja sitä kautta olen saanut sinustakin todella hyvän kuvan! Toki hyvä kuva minulla on ollut blogin ja instagraminkin kautta, mutta snapchatissa sinusta on saanut vielä aidomman ja herttaisemman kuvan! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.05.2016

   Ihanaa kuulla <3 Kiitos!! x

   Vastaa
 4. Matilda 25.05.2016

  Hei! Kuinka monta kertaa ja kuinka pitkiä matkoja juokset viikossa?:) Normaalisti ja nyt raskaana ollessa? Oletko huomannut tässä isoja eroja?

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.05.2016

   Moikka! Nyt satuit kyllä kysymään juuri oikeaan aikaan, sillä huomenna on tulossa kokonainen postaus raskausajan liikunnasta/juoksemisesta! 🙂

   Vastaa
 5. Katariina 26.05.2016

  Heippa, seuraan sun aina niin energistä ja hyvätuulista snappia sekä blogia ! Mutta missä viipyy seuraava raskausajan videopostaus..? 🙂

  Vastaa