SOMETHING BLUE

Photos: Hanna Väyrynen /edited by me

Lindex Top (gifted)

Zara Jeans

Ray Ban Sunglasses

Bvlgari Necklace

Syster P Bracelets (gifted)

Chloé Bag

Steve Madden Shoes

Ai että miten rakastan näiden kuvien kesäistä fiilistä! Käytiin Hannan kanssa viime viikolla nappaamassa muutamat kuvat ja satuimme ajamaan näiden kauniisti kukkivien puiden ohi. Look no more, siinä olisi täydellinen kuvauspaikka kesäiselle asulleni.

Olen aikaisemmin kertonutkin blogissa kuinka huono olen käyttämään printillisiä vaatteita. Ihailen niitä suuresti aina toisten päällä, mutta itseni on vaikea löytää printtiä, joka miellyttäisi omaa silmää. Ihastuin kuitenkin tähän Lindexin toppiin heti sen nähdessäni. Printtikuvio on runsas, mutta paidan kokonaisfiilis pysyy silti klassisena ja värimaailma rauhallisena. Paidassa on todella kaunis sininen väri sekä malli on trendikkäästi off-the-shoulder. Materiaaliltaan kevyt ja malliltaan alaspäin levenevä toppi sopii täydellisesti tulevaan kesään kasvavan vauvavatsani kanssa. Valkoiset housut sopivat hyvin sinisen paidan kanssa sekä nutrianväriset asusteet viimeistelevät kokonaisuuden.

Valkoiset farkut ovat muuten ehdottomasti yksi vaatekaappini eniten käytetyistä vaatteista aina kesäisin. Ne ovat niin ihanan freesit ja sopivat kaikenlaisten yläosien kanssa. Ajattelinkin, että ainoa äitiysvaatehankinta voisi tällä kertaa olla valkoiset farkut tai shortsit. Osaisiko joku neuvoa mistä tällaisia kannattaisi lähteä metsästämään?

Aurinkoista viikkoa teille ihanat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

7 kommenttia

 1. :) 23.05.2016

  Upeat kuvat ja asu! Vau!

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.05.2016

   Kiitos paljon! Hanna on taitava myös kameran takana <3

   Vastaa
 2. L 23.05.2016

  Tuo Syster P:n sulkakoristeinen rannerengas on kyllä niin upean ja yksinkertaisen kaunis! Koruista muuten keksin postausidean joka voisi olla kiva ja kiinnostava: Kirjoitus tärkeimmistä ja mieluisimmista koruistasi esim. kihlasormus/läheiseltä lahjaksi saadut korut tai muut korut joiden takana on tarina tms. tai vaikka ihan vaan tämän hetken mieluisimmat korut. Vaikka teitkin juuri postauksen choker-koruista ja muista tämän hetken trendikoruista mutta tämä olisi aavistuksen persoonallisempi. Ellet toki koe aihetta liian yksityiseksi, mikä toki ihan ymmärrettävää 🙂 Sopisi kivaksi jatkoksi top-laukuille sekä viime kesänä postaamallesi aurinkolasien top-listalle!

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.05.2016

   Mäkin olen niin tykästynyt noihin Syster P.n yksinkertaisiin koruihin <3 Varmasti niille tulee paljon käyttöä! Ja hei kiitos postausideasta, pannaan mietintämyssyyn 😉

   Vastaa
 3. Jenni 25.05.2016

  Upea olet ja ihana asu 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 25.05.2016

   Kiitos paljon! xx

   Vastaa
 4. jeni 26.05.2016

  http://www.asos.com/women/maternity/cat/pgecategory.aspx?cid=5813&via=top#state=Rf900%3D1497%2C1506%2C1568%2C1612%40Rf-200%3D5&parentID=-1&pge=0&pgeSize=36&sort=3
  ja
  http://www.hm.com/fi/product/83541?article=83541-L

  Vastaa