METTIF2HAND UPDATED

Viime syksynä perustin instagramiin oman kirppis-tilini (@mettif2hand), jonne aina päivittelen minulle liian vähälle käytölle jääneitä vaatteita ja asusteita. Tavallisille kirppareille tulee lähdettyä myymään todella harvoin, mutta instagramia on helppo ja nopea päivittää. Sinne on helppo lisätä uusia juttuja vaikka viikoittain jos siltä tuntuu. Nyt taas tänään olen päivittänyt sinne jotain uusia juttuja myyntiin. Pikaisen vaatekaappini läpikäynnin jälkeen laitoin osan instakirppikselle ja osa lähti Uffille. Kuten instagramin biossakin lukee, kaikki sinne tulevat vaatteet ovat erinomaisessa kunnossa, suurin osa käyttämättömiä tai maksimissaan kerran käytettyjä. Toimin vaatteiden kanssa mielellään niin, että postitan tuotteen uudelle omistajalle hänen antamaansa osoitteeseen (postimaksun hoitaa ostaja). Kaikki tuotekyselyt ja ostopyynnöt minulle suoraan sähköpostiin [email protected] Tuotte menee aina ”jonossa” ensimmäiselle, eli sille, joka on ensimmäisenä laittanut viestiä.

Happy sunday shopping!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

7 kommenttia

 1. Vanessa 03.04.2016

  Aiheeseen liittymätön kysymys mutta kuinka vanhana muutit pois kotoa? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.04.2016

   Muutin omaan asuntooni heti ylioppilaslakin saatuani. Olin juuri täyttänyt 19 🙂

   Vastaa
 2. Terhi 04.04.2016

  Ihanan pirteä blogi ja superlaadukkaita kuvia! Paljonko sulla muuten on lukijoita?:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.04.2016

   Kiitos, kiva kuulla! Tarkkoja lukijamääriä en valitettavasti kerro julkisesti. Mukavaa uutta viikkoa sinulle 🙂

   Vastaa
   • Rose 04.04.2016

    Öö, miksi se on ”salaista” tietoa. Moni bloggaaja kertoo viikottaiset lukijansa, tai näköjään trendi on nykyään se että kerrotaan vaan silloin kun lukijoita on paljon. Miksi näin?

    Vastaa
    • Metti Forssell 04.04.2016

     Moni voi kertoa, mutta minä pidän ne omana tietonani 🙂

     Vastaa
 3. Jonsbe 04.04.2016

  Ihana idea tollanen instakirppis! Nyt odotan innolla että tulee lisää vaatteita myyntiin, olin vähän jälkijunassa. ollaan suht samaa kokoa sopivasti ja tyylisi vastaa aikalailla omaani 🙂 kengän koko harmillisesti eri, minulla kun on tälläinen kääpiöjalka 35-36

  Vastaa