FASHION SHOOT IN A LIBRARY

Photos: Niki Strbian

Sand Knit Dress

Filippa K Shirt

Jimmy Choo Boots

Päräytetään uusi viikko käyntiin asukuvien muodossa. Olimme Nikin kanssa vähän aikaa sitten kuvaamassa Helsingin Rikhardinkadun kirjastossa. Tuo paikka on minulle todella erityinen, sillä olen viettänyt siellä luvattoman monta tuntia aikoinaan pääsykokeisiin päntätessäni. Vaikka siitä on jo hyvä tovi aikaa, on minulla edelleen tuoreessa muistissa lukupäivieni kulku. Aloitin aina aamuni nappaamalla aamupalan kirjastoa vastapäätä olevasta Picnicstä jonka jälkeen jatkoin matkaani kadun yli kirjastoon. Muistan kuinka täynnä kirjasto oli aina, joten paikalla piti olla heti aikaisin aamulla jos halusi hyvän lukupaikan itselleen. Oma suosikkipaikkani oli isojen ikkunoiden edessä, jossa sain rennosti istua mukavalla tuolilla. Muistiinpanovälinneet, kirjat ja eväät olivat ikkunalaudalla. Siinä kotoisassa pikku nurkkauksessa vierähti helposti se 6-8h päivittäin.

Nyt vuosien jälkeen entinen pänttäyspaikkani oli vaihtunut muotikuvien valokuvauspaikaksi, haha. Taas näin keväällä kirjasto oli täynnä nuoria pänttäämässä pääsykokeisiin. Minulla nousi hymy huulille kun mietin miten nopeasti aika on kulunut, sillä vastahan minä olin tuolla joka päivä lukemassa. Hieman on elämä muuttunut niistä ajoista… Kuulostaa hassulta, mutta tuli ihan uskomattoman nostalginen fiilis kun kävelimme niitä kapeita kirjaston käytäviä! Osasin hyvin laittaa itseni kirjastossa opiskelevien nuorten saappaisiin ja minulle kieltämättä tuli hieman huono omatunto kun menimme sinne ”häiritsemään” heidän lukurytmejään. Työskentelimme kuitenkin todella hiljaa ja supernopeasti, joten toivon ettemme saaneet ketään ihan raivon partaalle 😀 Nyt kun mietin, olisi kyllä minuakin varmasti aikanaa ärsyttänyt jos joku olisi tullut siihen lukunurkkaukseni viereen keikistelemään ja ottamaan valokuvia… 😀

Isot tsempit kaikille tänä vuonna pääsykokeisiin lukeville!!! xxx

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 kommenttia

 1. Jenny 04.04.2016

  Mihin pääsykokeisiin olet lukenut? Eihän helbusiin ole pääsykoetta? Oletko yrittänyt siis helsingin kauppikseen? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.04.2016

   Luin aikanaan kauppiksen pääsykokeisiin.

   Vastaa
 2. Heini 04.04.2016

  Kaunista ja tyylikästä Metti! 🙂

  Vastaa
 3. Noora 04.04.2016

  saman ikkunan äärellä pänttään lähes päivittäin kauppiksen pääsykokeisiin 😀 On kieltämättä paras paikka tuossa kirjastossa

  Vastaa
 4. Tuulia 07.04.2016

  Hei, tämä postaus ei ole uudemmasta päästä, mutta toivottavasti huomaat silti toiveeni…-olisi mukava kuulla vinkkejä opiskeluun, kun vielä sc puolella puhuit, että olet ollut pientä hiku-ainesta 🙂 pääsykokeetkin ovat nyt ajankohtaisena aiheena ja mielelläni kuulisin vinkkejä! Ja tähän samaan syssyyn nyt kehun muutenkin blogiasi, aivan ylivoimainen lemppariblogini ja muutenkin olet niin kuvankaunis!

  Vastaa