FLOWER BOMBER POWER

 

Photos: Niki Strbian

Zara Bomber

Zara Long Shirt

Hallhuber Tights

Ray Ban Sunglasses

H&M Necklace

Chanel Bag

Louboutin Shoes

Ihastuin heti ensi silmäyksellä tähän Zaran bombertakkiin kun näin sen liikkeessä. Takki lähti sovittamatta mukaan kiireen keskellä. Ihastuin ensinnäkin kauniiseen kukkakuvioon sekä ihanaan vaaleanpunaisen ja mustan yhdistelmään. Takki on kiva yhdistää kesällä esimerkiksi mustan tai valkoisen mekon kanssa. Bombertakkia kun harvoin pidetään kiinni on se myös kelpo valinta kasvavan vauvavatsan kanssa. Toinen loistava ”äitiysvaate”-bongaus, niin ikään Zarasta, on tuo päälläni oleva pitkä paita. En ole koskaan tykännyt käyttää legginssejä lyhyiden yläosien kanssa, mutta tällaisen pidemmän paidan kanssa se on oikein toimiva kombo. Vaikka paita on pitkä on se ihanan materiaalinsa ja leikkauksensa puolesta kevyt. Sivuissa olevat pitkät halkiot ovat hauska yksityiskohta.

Viime raskauden aikana en muistaakseni hankkinut yhtäkään varsinaista äitiysvaatetta vaan selvisin juuri tällaisilla ”normaaleilla” vaatteilla, jotka kuitenkin sopivat kasvavan vauvavatsan kanssa. Äitiysvaatteita kun kuitenkin käyttää vain niin lyhyen ajan, joten mielummin ostan tavallisia vaatteita, mutta esimerkiksi yhden isommassa koossa. Olenkin hamstrannut kesää varten vaatekaappiini kahta luottovaatetta: A-linjaisia mekkoja sekä pitkiä toppeja. Näillä tuotteilla pääsee jo pitkälle!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Jenni 19.04.2016

  Huh mikä kaunotar!

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2016

   Voi kiitos! 😉

   Vastaa
 2. Elina 19.04.2016

  Waude mitä kuvia!! Olet kyllä niiiiiin kaukana siitä ”perus raskaanaolevasta suomalaismammasta” kuin vaan voi olla! Ja tarkoitan tämän 100% positiivisenä <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2016

   Kiitos kommentistasi! <3 Se oli piristävää kuultavaa, sillä raskaanaollessa se olo ei aina ole mitä hehkein… 😀

   Vastaa
 3. Aura 19.04.2016

  Asu ihan täysi kymppi <3 vähän rokahtavampi mitä sulla yleensä näkee mutta sopii silti todella hyvin! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2016

   Kiitos! Vaihtelu virkistää… 😉

   Vastaa