SPRING KICKS FOR MY BABY GIRL

 

Kun äiti rakastaa kenkiä, hän myös rakastaa ostaa tyttärelleen kenkiä? No näinhän se menee 😀 Omien korkokenkien sijaan päätinkin tänään esitellä teille meidän pikkuneidin uudet lenkkarit kevääksi. Lomailimme alkuvuodesta Los Angelesissa ja sieltä tuli hankittua tyttärellemme muutama uusi kenkäpari. Ja jos joku ei sitä vielä tiennyt, niin Jenkithän ovat the ultimate shoe heaven <3 Suomessa omasta mielestäni tarjonta lasten kengissä on varsin huono. Täältä löytyy paljon kumppareita ja coretex-kenkiä, mutta tarjonta suloisista lenkkareista, nilkkureista tai sandaaleista on todella vähäistä. Toki Suomen sääolosuhteissa varmasti eniten tuleekin käytettyä juuri näitä kahta edellä mainitsemaani… Mutta tämän kaiken tiedostaneena halusinkin hamstrata rapakon toiselta puolelta Lilialle muutamat lenkkarit kesäksi. Muistankin snäpänneeni tuolloin monta kertaa videoita eri tavaratalojen lastenostastojen kenkähyllyistä, sillä olin niin ihmeissäni ja innoissani siitä valtavasta kenkätarjonnasta pikkulapsille.

Kuten olette huomanneet varmasti minunkin asukuvista valkoiset lenkkarit ovat ehdoton suosikkini kesään. Ne ovat raikkaat ja freesit. Näinpä myös tyttäreni sai paljon valkoisia lenkkareita. Tosin en tiedä kuinka kauan ne pysyvät valkoisina… Onko teillä antaa vinkkiä siihen miten saa parhaiten puhdistettua nahkaiset valkoiset lenkkarit? Olen joskus kuullut käytettävän kynsilakanpoistoainetta, oletteko kuulleet tällaisesta?

Mitkä lenkkareista ovat sinun suosikkisi? Itse en osaa päättää… Kaikki näyttävät niin supersukoisilta, varsikin noin pienessä koossa…<3

Olisi muuten tosi kiva kuulla, jos olette löytäneet joitain hyviä lastenliikkeita (kivijalkamyymälöitä tai nettikauppoja), jotka myyvät tämän tyylisiä kenkiä lapsille? Vai pitääkö vain tyytyä siihen, että aina reissuilta hamstraa kenkiä perheen pikkuväelle?

Mukavaa viikonjatkoa kaikille!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

22 kommenttia

 1. noora 20.04.2016

  Taikasieni on kuulema valkoisten lenkkareiden puhdistukseen paras! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2016

   Hienoa, kiitos tiedosta! Sellaista siis hankkimaan 🙂

   Vastaa
 2. sanna 20.04.2016

  Ennalta ehkäisy on tärkeintä. Suihkuta kenkiin reilusti silikoni suihketta joka on tarkoitettu kenkien/vaatteiden suojaamiseen(saa tavallisista marketeista esim.Prisma)Lian voit pyyhkiä esim kenkärasvalla tai kevyesti vedellä.Älä missään tapauksessa käytä mitään syövyttävää kuten kynsilakan poistamiseen tarkoitettuja aineita niillä saat kengät pilattua.

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2016

   Kiitos tiedosta! Tosiaan tuo kynsilakanpoistoaine voi olla varmasti aikamoista myrkkyä kengille vaikka varmasti ihan tehokas onkin!

   Vastaa
 3. Riikka 20.04.2016

  Ihania kenkiä! Tennarityttönä ottaisin ihan kaikki riemusta kiljuen myös omaan kaappiini ? Suosikit taitaa kuitenkin olla nuo Vansit, miten söpöt!!?

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2016

   Eikö! <3 Onhan noi bansku Vanssit kyllä aika söpöt… 😉

   Vastaa
 4. Heidi 20.04.2016

  Kynsilakan poistoainetta olen käyttänyt ja se ainakin toimii tosi hyvin. 🙂
  Mieheltäni sain vinkin marseille- saippuasta, jolla vaaleita auton nahkapenkkejä on pessyt. Sekin kuulemma toimii hyvin ja on varmaan hellävaraisempi mitä tuo kynsilakan poistoaine. 🙂
  Kaikki kengät niin suloisia mutta mun lempparit taitaa olla nuo valko- punaiset adidakset koska itsellekkin samoja haaveillut.. tosin nauhallisina. 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2016

   Itseasiassa Marseille-saippuaa taitaa meiltä jo löytyäkin, joten hyvä tietää että silläkin saa kengät puhtaiksi 🙂

   Vastaa
 5. Essi 20.04.2016

  Aivan ihania pikku-tennareita! 🙂 Lempparini ovat nuo mustavalkoiset Adidaksen superstarit, miten ne voikin olla noin suloiset! Aurinkoista kevättä sulle, sun blogia on ilo lukea ja kuvista huokuu aina ihanan positiivinen fiilis :-*

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2016

   Kiitos, ihanaa kuulla <3 Ja joo, itseltäni löytyy superstarit (kokonaan valkoiset) mutta nämä mustalla raidalla olevat on kyllä aika päheet! 😀

   Vastaa
 6. Äiti-ihminen 20.04.2016

  Hei, vähän off topic, mutta voisitko tehdä joskus postauksen lapsiystävällistä ruokaravintoloita keskustassa? Myös semmoinen day with our family -postaus kiinnostaisi.

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.04.2016

   Hei! Kiitos postausideasta, yritän toteuttaa 🙂

   Vastaa
 7. a 20.04.2016

  Hei pakko kommentoida et miten lausut ton mac book airin sun snäpissä:D macbook iörin/earin?? whats that?

  Vastaa
 8. Metti Forssell 20.04.2016

  Omasta mielestäni ainakin ihan normaalisti, niin kuin englanniksi lausutaan ”air” 😀 Tosin aina mun muminasta ei saa selvää… 😀

  Vastaa
 9. Taru 20.04.2016

  Moikka,
  Ihania tennareita?. Itse putsasin valkoiset nahkatennarini hammastahnalla. Putsas tosi hyvin, eikä kuluttanut pintaa??. Putsaahan se hammastahna hampaatkin?.
  -Taru-

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.04.2016

   Oho! Empä ole aikaisemmin kuullut, että hammastahnalla voisi puhdistaa lenkkareita… Tätähän täytyy kokeilla 😉

   Vastaa
 10. Alla Sydämen 21.04.2016

  Itse pesen tyttäreni nahkaiset kengät Marseille saippualla. Tällä kengät lähtevät puhtaaksi sekä tämä myös hoitaa nahkaa. Tätä voin suositella kokemuksen kautta:) Itse ostan neitimme kengät Pikkujaloista. Heillä on laaja, kaunis ja laadukas valikoima. He ovat pääasiassa nettikauppa mutta myös paikanpäälle voi mennä ostoksille kun varaa etukäteen heille ajan. Loistava palvelu! Kaikki ostamasi kengät olivat ihania!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.04.2016

   Kiitos vinkistä, tuolla taisi muutama muukin Marseille saippuaa suositella, joten se varmasti erittäin toimiva lenkkareidenkin puhdistukseen 🙂 Ja kiitos nettikauppa suosituksesta, täytyypä kurkata heidän valikoima!

   Vastaa
 11. Niina 21.04.2016

  Ihania tossuja kaikki! Itse olen hamstrannut pienelle pojalleni jo valmiiksi kenkiä junkyard.fi nettikaupasta. Kivoja vähän erilaisia kenkiä lapsille. Muutenkin pidän kyseisen nettikaupan tarjonnasta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.04.2016

   Itselläni on samalta merkiltä bombertakki, johon olen ollut todella tyytyväinen. En itseasiassa edes tiennyt, että heiltä löytyy myös juttuja lapsille. Kiitos paljon vinkistä 🙂

   Vastaa
 12. Pauliina 22.04.2016

  Ostin juuri itselleni Niken valkoisen lenkkarit, kangas osan saa hyvin putsattua kloriitilla. Pumpulilla olen kengät töpötellyt jos likaa tullut.
  Myös ennalta-ehkäisy kangas/ nahkasuoja aineilla toimii hyvin!

  Vastaa
 13. Jaana kortelainen 04.05.2016

  Kulutuksen näkökulmasta mietipä jos jokainen maailman 8 miljardia ostaisi jokaiselle lapselleen yhtä monta kenkää, se olisi kestämätöntä maapallollemme. Tennarit ovat hienoja, mutta kasvavalle lapselle on ihan turha ostaa noin monia kenkiä. Jätetään lapsillemme myös puhdas pallo, jossa hekin voivat kasvattaa omia lapsia joskus tulevaisuudessa. Tehdäänhän niin?

  Vastaa