ELÄMÄNI AAKKOSET

 

Lueskelin vanhaa naistenlehteä ja eteeni tuli ”Elämäni Aakkoset” -tyyppinen juttu. Mielestäni juttua oli todella hauska lukea, joten ajattelin toteuttaa vastaavan myös blogiini. Omat aakkoseni olen kirjoittanut tällä kertaa hyvin nopeasti ja sen enempää miettimättä, joten joukossa on muutamia sellaisia kohtia, joihin varmasti olisi voinut ajan kanssa jotain järkevämpääkin keksiä 😀

 

Avioliitto – Yksi elämäni isoimmista asioista. Olin aina haaveillut avioliitosta ja toivonut sen tapahtuvan jossain vaiheessa elämää. Olin onnekas, että tapasin elämäni miehen jo varsin nuorena enkä epäröinyt hetkeäkään naimisiinmenoa hänen kanssaan. Hän on upea aviomies sekä mahtava isä <3

Blogi – Aloitin bloggaamisen harrastuksena reilu vuosi sitten ja nyt onnellisena saan tehdä tätä työkseni.

Coffee – Päiväni alkavat aina parilla kupillisella kahvia. Nyt odotan, että ilmat lämpenisivät hitusen, jotta voisin nauttia aamukahvini parvekkeella auringonpaisteessa.

D-vitamiini – Syön paljon vitamiineja. Talvella ja varsinkin nyt kun olen raskaana on lisävitamiinien riittävä saanti tärkeää.

Ekonomi – Olen matkalla kohti yhtä isoa tulevaisuuden unelmaani. Lastentulo ei varsinaisesti ole tätä asiaa ainakaan helpottanut tai nopeuttanut, mutta olen jatkanut ahkerasti opiskelua kaiken muun ohella. Olen aina pitänyt koulutusta suuressa arvossa.

Fööni – Kuulostaa pinnalliselta, mutta elämäni olisi hyvin tuskallista ilman fööniä. Minun pitkä, luonnonkihara tukkani tarvitsee fööniä.

Golf – Rakkain harrastukseni on golf. Harmi kun se on Suomessa niin kausiluontoista, mutta yritän kesäisin pelata kuitenkin aina mahdollisuuksien mukaan. Lilian syntymän jälkeen en ole päässyt golfkentille niin usein, sillä golf on todella aikaavievä harrastus.

Huumori – Todella tärkeää elämässä! Parisuhteessa on todella tärkeää, että kumppaneilla on keskenään samanlainen huumorintaju. Parasta on nauraa yhdessä!

Ikävä – Olen herkkä ja todella kova ikävöimään. Olen aina ollut tällainen. Jo pienenä kavereilla yökylässä olo oli lähes tuskaa, sillä äitiä tuli aina iltaisin niin kova ikävä. Nyt mieheni pelireissut ovat yhtä tuskaa, koska ikävöin häntä jatkuvasti. Minulle on myös todella haasteellista jättää pikku-tyttäremme mummille hoitoon. Ensimmäinen puoli tuntia on ihan fine, mutta sitten iskee se järkyttävä ikävä ja “mä haen sen nyt heti kotiin” –fiilis! Monet vanhemmat varmasti samaistuvat tähän? 😀

Juokseminen – Energiaboosti! Urheileminen kuuluu tiiviisti elämääni. Useimmiten urheiluni on lenkki tai sali/jumpat. Tykkään myös valtavasti eri pallopeleistä.

Kengät – Pidempään blogiani seuranneet tietävätkin suuren intohimoni kenkiin, varsinkin korkokenkiin. Niitä ei vain yksinkertaisesti koskaan voi olla liikaa. (tai no mieheni mielestä voi.. :D)

Lilia – Tyttäreni, kaikkeni <3

Muoti – Olen koko elämäni ollut kiinnostunut muodista. Alunperin kiinnostus on varmasti lähtenyt äidiltäni, joka on koko elämänsä työskennellyt muodin parissa. Olen aina ollut hyvin itsevarma pukeutuja ja tiennyt heti mistä tykkään tai mistä en. Teinivuosina tuli paljon jäätäviä virhearvioita pukeutumisen suhteen, vaikka koin silloinkin olevani todella muodikas ja ”ajan hermoilla” niin sanotusti. Aikuisiällä tyylini on vakiintunut, mutta edelleen ajankohtaiset muotitrendit vaikuttavat vahvasti tyyliini.

Nukkuminen – Rakastan nukkumista! Pystyn helposti nukkumaan 12-14 tuntia yössä. En tiedä parempaa kuin se, että saisi nukkua aamulla niin pitkään kuin haluaa. Minulta välillä kysytään mitä kaipaan eniten elämästäni ennen lapsia. Juhlimista? Ulosmenoa? Ei!! Sitä että saa viikonloppuisin nukkua niin pitkään kuin haluaa.

Oma aika – Olen aina ollut ihminen, joka tarvitsee sekä nauttii todella paljon omasta ajasta. Nautin mennä esimerkiksi yksi kaupungille kiertelemään. Rakastan myös sitä jos saan olla ihan yksin hiljaisessa kodissa.

Perhe – Tärkeintä maailmassa <3

Q-park – Valitettavasti liiankin usein tulee käytettyä Stockan Q-Parkia tai Erottajan Q-Parkia. Käytän autoa hävettävän paljon vaikka asun vain kivenheiton päässä ydinkeskustasta… Tässä on vielä paljon parannettavaa, I know.

Rakkaus – Tärkeintä maailmassa. ”Rakkaus ylittää ymmärryksen, muttei sitä tarvitsekaan ymmärtää – se täytyy kokea” <3

Sosiaalinen media – Bloggaamisen myötä olen myös entistä enemmän koukussa sosiaaliseen mediaan. Toki sosiaalinen media ja sen hallitseminen on todella tärkeä osa bloggaamista. Huomaan plärääväni puhelinta ja selailevani Facebookia, Instagramia ja Snapchattia todella usein. Vielä en ole Periscopeen lähtenyt, sillä pelkään jääväni koukkuun siihenkin… 😀

Travelling – Rakastan matkustamista. Valitettavasti mieheni töiden puolesta matkustaminen on aika extempore hommaa ja yleensä vuodesta löytyy ainoastaan vain yksi ajankohta jolloin voimme matkustaa. Jopa viikonloppureissut ovat meille rajallisen ajan vuoksi harvinaista herkkua. Tiedän kuitenkin, että tulevaisuudessa tulee tilanne, jolloin voimme vapaammin, ilman suunnitteluja matkustella. Meillä on jo pitkä lista paikoista, jonne haluamme mennä. Suunnitelmissa on myös viettää pidempiä aikoja asunnollamme Espanjassa.

Urbaani – Rakastan Helsinkiä ja kaupungin vilinää. Tykkään siitä, että “kaikki” on lähellä ja paikkoihin pääsee nopeasti. En voisi kuvitellakaan (ainakaan tällä hetkellä) että asuisin edes Espoossa. Helsinki is the place to be.

Vauva – Uusi pienokainen tulee perheeseemme ensi kesänä. En voisi olla onnellisempi asiasta <3 Lilia kasvaa hurjaa vauhtia ja on jo pieni neiti. On ihanaa saada taas perheeseen pieni, maailman parhaimmalle tuoksuva pikku-nyytti.

Wine and Dine – Yksi parhaimmista, jos ei paras,  vapaa-ajanviettotapa. On ihan parasta mennä yhdessä ystävien kanssa nauttimaan hyvästä ruoasta ja viinistä. Voittaa perinteisen ulosmenemisen täysin!

Xylitoli – Purkkapussi kulkee aina mukana käsilaukussa!

Ystävät – Tärkeä voimavara perheen ohella <3 Haluaisin viettää ystävieni kanssa vielä enemmän aikaa kuin tällä hetkellä kerkeän. Välillä tulee ikävä ja mietin lukioaikoja kun ystävien kanssa vietettiin aikaa 24/7 ja koettiin ja jaettiin kaikki asiat yhdessä <3

Zara – Suosikki ketjuvaateliike. Zarasta tulee hankittua eri juttuja vähän turhankin usein. Zarasta löytyy myös ihania lastenvaatteita!

Åbo – En tiedä onko tämä mielestänne erikoista vai ei, mutta kävin vasta viime vuonna ensimmäistä kertaa elämässäni Turussa! Ainakin omassa ystäväpiirissäni fakta, etten ollut aikaisemmin koskaan käynyt Turussa, herätti todella paljon ihmetystä!

Äiti – Tähän ei varmasti edes tarvitse selitystä? Rakas, tärkeä ja korvaamaton henkilö elämässäni.

Öljyt – Tykkään todella paljon erilaisista öljyistä ja käytän niitä paljon ruoanlaitossa. Omia suosikkejani ovat mm. tryffeliöljy, saksanpähkinäöljy ja oliiviöljy. Smoothiessa ja leivonnassa käytän myös paljon kookosöljyä.

Photos: Niki Strbian

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

12 kommenttia

 1. Lotta 13.03.2016

  Hieno postaus ❤️

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.03.2016

   Kiitos! 🙂 <3

   Vastaa
 2. m 13.03.2016

  Tää oli kiva postaus 🙂 Minulla on myös luonnonkiharat vaalennetut hiukset ja tuntuu ettei niitä föönilläkään saa suoraksi ja sileeksi, kuten sulla hiukset on! Käytätkö siis föönaamisessa jotain erikoistapaa tai harjaa? 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.03.2016

   Kiitos, tosi kiva kuulla! Tällainen postaus oli myös hauska tehdä 🙂 Laitan hiuksiin ennen föönausta hiuksia pehmentäviä/silottavia aineita, mutta mitään sen kummempaa föönaustekniikkaa minulla ei ole.

   Vastaa
 3. Alla sydämen 14.03.2016

  Nopeasti tehty elämäni aakkoset oli kiva postaus ja sisälsi useita samoja aakkosia kuin itse olisin vastannut myös avioliitossa olevana yhden pienen tyttö aarteen äitinä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.03.2016

   Kiitos paljon, tosi kiva kuulla 🙂

   Vastaa
 4. i 14.03.2016

  Oi rakastin aina nuorempana lukea näitä äitini Gloria-lehdistä, tosi kiva postausidea! Rakastan muutenkin lukea kaiken maailman listoja. Tykkään myös tästä postausideasta: http://josie.chic.se/love-life/3-things/

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.03.2016

   Totta! Listat on kivoja 🙂 Pienenä tykkäsin täyttää myös aina erilaisia ystäväkirjoja 😀 Kiitos myös postausideasta, tuokin vaikuttaa tosi hyvältä!

   Vastaa
 5. Suhmura 16.03.2016

  Olisi mahtavaa jos tekisit kuvapostauksen teiniajan vaatehirvityksistäsi 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.03.2016

   Haha, voi apua! Pitääkin alkaa kaivamaan vanhoja ”aarteita” arkistojen kätköistä 😀

   Vastaa
 6. Sade 18.03.2016

  Tää oli tosi kiva! Ja kuvatkin ihanan valoisia ja kauniita 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.03.2016

   Kiitos paljon, mukava kuulla 🙂

   Vastaa