MARCH FAVOURITES

 

Maaliskuun suosikit

Rauhalliset kahvihetket kotona

Yksi suurimmista plussista kotoa käsin työskentelyssä ovat ehdottomasti rauhalliset aamut. Yleensä yritän pitää aamupäiväni mahdollisuuksien mukaan täysin kiireettöminä ja sovin yleensä kaikki menoni vasta puolen päivän jälkeen. Kun tytär on saatu päiväkotiin ja mies töihin, on minulla hetki omaa aikaa. Yleensä istahdan heti koneen ääreen tekemään töitä, mutta toisinaan saatan ottaa itselleni pienen rentoutumishetken kaikessa hiljaisuudessa, kahvikupposen ääressä.

Chloén Suzanna bootsit

Ostin nämä Chloén niittinilkkurit viime vuoden lopussa ja olen siitä lähtien käyttänyt kenkiä non-stop. Nilkkurit ovat Suomen sääolosuhteisiin nähden monikäyttöisimmät kengät, sillä niitä voi pitää melkein ympäri vuoden. Odotan jo tulevaa kesää, että saan yhdistää nämä hieman rokahtavat bootsit hempeiden pitsimekkojen pariksi.

Raikkaat hajuvedet

Rakastan hajuvesiä. Mielestäni hajuvesi naisella on yhtä tärkeä asuste kuin käsilaukku. Odotan aina innolla kevään uutuustuoksuja, sillä niiden joukosta löytyy yleensä paljon raikkaita kukkaistuoksuja, jotka ovat omia suosikkejani. Harvemmin käytän vahvoja myskisiä (talven) hajuvesiä. Tällä hetkellä oma suosikkini on Dolce & Gabbana Rose Excelsa. Tuoksu on ihanan naisellinen, raikas ja kukkaisa. Juuri täydellinen tuoksu kevääseen!

Salaatit

Lounaaksi aina salaattia. Tällä hetkellä yksi omista suosikeistani on kana, feta & cashew pähkinät runsaalla seesamiöljy-vinegrettellä. En tiedä liittyykö tämä raskauteeni, mutta mieleni tekee jatkuvasti vain erilaisia raikkaita ruokia kuten esimerkiksi salaatteja, sitrushedelmiä tai kylmiä smoothieja.

Chloén Drew laukku

Olen ollut erittäin tyytyväinen ostamaani Chloén Drew laukkuun. Metsästin kyseistä laukkua juuri tuossa harmaanruskeassa sävyssä, mikä osottautua haasteelliseksi tehtäväksi. Sain kuitenkin lopulta laukun omakseni ja olen kuukausien käytön jälkeen tykästynyt laukkuun vielä entistä enemmän. Itselläni on laukusta koko small, joka on toiminut minulla erinomasesti. Laukku on juuri sopivan kokoinen, että sinne mahtuu kaikki tarvittava. Erityismaininnan arvoista on laukun loistava syvyys, joka on keskiverto ”pikkulaukkua” syvempi. Sen vuoksi laukkuun mahtuu paljon tavaraa. Laukussa on myös loistavan pituinen hihna sekä luonnollisesti omaa silmääni miellyttävät kultaiset yksityiskohdat.

Raikkaat kukat

Ainakin minua instagrammissa seuraavat tietävät, että päivittelen suhteellisen ahkerasti kuvia kauniista kukista. Rakastan tuoreita kukkia ja ostankin kukkia kotiin todella usein. Ja eihän noista kaunokaisista vain voi olla nappaamatta kuvaa! Kaunis kukkakimppu piristää mieltä ja tuo ihanaa ilmettä keväiseen kotiin.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. T 16.03.2016

  Ihana postaus! Niin kauniita kuvia. Olisi kiva jos voisit toteuttaa salaattirespetipostauksen 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.03.2016

   Kiitos! Joo ehdottomasti 🙂

   Vastaa
 2. Ihanaa miten marmori näyttää niin superkauniilta näissä kuvissa! Olemme juuri tekemässä lattiaremonttia ja kaikki kuvat marmorista vetää näköjään puoleensa 😀 En millään malttaisi odottaa lattian valmistumista, marmori näyttää niin raikkaalta verrattuna tammiparkettiin!

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.03.2016

   Totta! Marmori on myös mun ehdoton lemppari! Meillä on itseasiassa kylpyhuoneissa, vessoissa ja keittiössä marmorilattiat! Nyt tosin tuon pikkutaaporon jäljiltä olen huomannut, ettei marmori ehkä ole se ihan käytännöllisin materiaali keittiöön, sillä se imee itseensä aika hyvin esim. mustikat yms. muut ruokatahrat. Mutta toisaalta kauneuden eteenhän on kärsittävä… ?:D

   Vastaa