Cocopanda.fi

*Postaus toteutettu yhteistyössä Cocopanda.fi kanssa

Sain mukavan yhteistyömahdollisuuden Suomeen avatun uuden kauneuden verkkokaupan, Cocopanda.fi.n kanssa. Itse en ollut kyseisestä verkkokaupasta aikaisemmin kuullut, mutta jo heti ensimmäisen vierailun jälkeen jäi minulle erittäin positiivinen kuva verkkokaupasta. Kauniit ja selkeät verkkosivut sekä suuri valikoima huippumerkkejä koukuttivat minut. Cocopanda.fi verkkokaupasta löytyy laaja skaala erilaisia kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita, kuten esimerkiksi erilaisia ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita, meikkejä, hajuvesiä sekä muita meikkitarvikkeita.

Omaan ostoskoriini päätyi muutamia ihonhoitotuotteita sekä hiustenhoitotuotteita. Päätin kokeilla muun muassa paljon hehkutetun Fudge-merkin hoitoainetta. Laajan valikoiman lisäksi pidin erityisesti siitä, että verkkokaupassa on selkeästi jaoteltu tuotteet alalajeihin. Minä kun kaipasin tehohoitoa vaalennetuille hiuksilleni oli minun helppo etsiä itselleni sopivat tuotteet kohdasta ”vaaleat hiukset” tai ”värjätyt ja käsitellyt hiukset”. Cocopandan verkkokaupassa on tuotteilla myös loistava hintahaitari, mikä takaa sen, että sopivia tuotteita löytyy varmasti jokaiselle kukkarolle.

Ihonhoidossani olen käyttänyt jo vuosien ajan Vichyn tuotteita, joita myös löytyi verkkokaupasta. Päätinkin siis kokeilla Vichyn uutta kosteusvoidetta, joka lupaa kiinteyttää ja kirkastaa kuivaa ihoa. Toinen kasvoille valitsemani tuote oli St. Tropezin sävyttävä kasvorasva. Edellinen kasvojenalueen itseruskettava oli minulta päässyt loppumaan, joten päätin nyt ottaa testiin St. Tropezin tuotteen. Suositun St. Tropez -merkin muitakin tuotteita löytyi laajasti Cocopandan verkkokaupasta.

Erityismaininnan arvoisia ovat loistavat meikkituotteiden ja korujen säilytysratkaisut, joita Cocopandan verkkosivuilta löytyy. Olen etsinyt tällaisia meikeille ja koruille tarkoitettuja telineitä jo todella pitkän aikaa, mutta mistään en ole oikeanlaisia löytänyt. Ilahduksekseni huomasin Cocopandan verkkokaupan olevan pullollaan erilaisia säilytystelineitä. Pienen harkinnan jälkeen päätin ottaa ison telineen meikeille sekä söpön laatikkomaisen säilytysrasian korvakoruille sekä muille pienille koruille. Isona plussana telineiden läpinäkyvä ”väri”, joka varmasti sopii joka kodin sisustukseen.

Kokonaisuudessaan olin todella tyytyväinen uuteen Cocopandan verkkokauppaan. Heidän valikoimastaan löytyy valtavasti eri kosmetiikkatuotteita sekä paljon suosittuja merkkejä kuten TIGI, Wella, Redken, bareMinerals, Dermalogica, Victoria`s Secret, Real Techniques ja theBalm. Verkkokaupasta saa myös jatkuvasti erittäin hyviä tarjouksia ja saat tarvitsemasi tuotteet huomattavasti edullisemmin tilaamalla kuin tavallisesta kaupasta. Sivuilta löytyy myös vielä erikseen outlet-osio, josta löytyy extra hyvillä alennuksilla huippu kosmetiikkatuotteita. Kauniit ja selkeät nettisivut mahdollistavat sinulle mukavan asioinnin. Tilaaminen on helppoa ja toimitus nopea ja vaivaton. Koodilla metti0316 saat tilauksestasi -10% (alennus koskee vain normaalihintaisia tuotteita). Tarjous on voimassa 19.3.2016 asti. Suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan Cocopanda.fi

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Siiri 11.03.2016

  Tosi kauniita kuvia Metti! Mäkin olen etsinyt pitkään tuollaista meikkitelinettä. Osaatko sanoa mikä malli on tuo, missä sulla on meikkejä ja siveltimiä?

  Vastaa
 2. Anna 12.03.2016

  Kerro joskus tai vaikka videoi miten laitat kasvojen itseruskettavaa, sulla näyttää nätiltä mut raitojen pelko estäny mua kokeilemasta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.03.2016

   Yleensä käytän suihkutettavia itseruskettavia, sillä niillä saa tasaisemman jäljen, ei tule niin helposti raitoja sekä ne sotkevat paljon vähemmän! Tämä kuvissa oleva St. Tropezin sävyttävä kasvorasva/itseruskettava on kyllä sen verran mietoa, että sillä on mahdotonta saada raitoja aikaan. Tykkäänkin juuri tällaisista tuotteista, jotka ruskettavat asteittain. Tuotetta voi levittää iholle harvase ilta ilman pelkoa minkäköhän väriset kasvot aamulla on… 😀

   Vastaa