DRESS WITH A SLIT

Hallhuber Dress

Dior Sunglasses

Chanel Bag

Asos Heels

Viime syksynä yksi lempivaatteistani olivat midi-mittaiset, ribbikankaiset, vartalonmyötäiset mekot. Tuollainen mekko on helppo asustaa eri tavalla ja se sopii mainiosti moniin eri tilaisuuksiin. Paksujen mustien sukkahousujen ja matalien nilkkureiden kanssa mekko käy mitä parhaiten arkena, mutta yhdistettynä esimerkiksi korkokenkiin ja hienompiin koruihin on asu sopiva illalliselle tai jopa juhliin. Tässä mekossa ihastuin erityisesti sen sivulla olevaan halkioon, joka ehdottomasti tuo ”lisämaustetta” asuun. Halkio sopii mielestäni parhaiten juuri tällaiseen mekkoon, joka muuten on hyvin hillitty ja peittävä. Halkio tuo naisellisuutta ja pientä seksikkyyttä asuun olematta kuitenkaan liian paljastava tai halvannäköinen. Mitä mieltä te olette näistä vartalonmyötäisistä ribbimekoista? Löytyykö teidän vaatekaapistanne?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. m 08.02.2016

  Hei! Tekisitkö postauksen hiustenhoidostasi ja tuotteista mitä käytät niihin? Teetkö laineet laitvoihin jollain vai onko ne luonnostaan taipuisat? 🙂 Kauneus ja hiuspostauksia siis kehiin :D!

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.02.2016

   Hei! Huomenna on tulossa postaus suosikki hiustenhoitotuotteistani sekä lähiaikoina myöskin postausta hiustenlaitosta! 🙂

   Vastaa
 2. Sanna/Beauty Box 08.02.2016

  Heippa! Upeita kuvia jälleen. Itseltäni löytyy kaapista juurikin tuon tyyppinen musta mekko. Todella monikäyttöinen. 🙂

  http://www.beautyboxblog.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.02.2016

   Kiva kiitos! Mä liputan aina monikäyttöisten vaatteiden puolesta ja tämä on juuri sellainen 🙂

   Vastaa