FAVOURITE HAIR CARE PRODUCTS

Pitkät ja värjätyt hiukseni tarvitsevat hyviä ja hoitavia hiustenhoitotuotteita tai muuten minun hiustenlaitosta ei tule yhtikäs mitään! Tai ainakin näillä tuotteilla se on huomattavasti helpompaa. Olen innokas kokeilemaan uusia tuotteita, mutta harvoin kuitenkaan vaihdan hyväksi havaittuja tuotteita pois. Tässä on neljä tämänhetken suosikkituotettani:

Kms Color Vitality Blonde Shampoo – Olen käyttänyt jo pidemmän aikaa kms.n vaaleille hiuksille tarkoitettua shampoota. Tuote lupaa kirkastaa vaaleita sävyjä ja estää keltaisuutta vaalennetuissa, vaaleaksi raidoitetuissa ja luonnonvaaleissa hiuksissa. Hiuksiani vaalennetaan ja/tai raidoiteitaan joka kampaajakäynnillä ja luonnollisesti haluan pitää keltaisuuden poissa mahdollisimman pitkään. Käytin aikanaan vahvoja hopeashampoita, joita suositellaan käytettäväksi ainoastaan 2-3 kertaa kuussa. Hyvin vahvat hopeashampoot saivat kuitenkin oman tukkani välillä jopa liian harmaiksi, joten lopetin niiden käytön ja halusin vaihtaa johonkin miedompaan tuotteeseen. Pidän enemmän tuotteesta, jolla voi huoletta pestä jokaisella pesukerralla vaikka mukana onkin keltaisuutta poistaittavia aineita. Mielummin koko ajan hieman vaikuttavaa, keltaisuutta estävää ainetta, kuin iso määrä harvakseltaan.

Goldwell Blonde and Highlights – Jo nimikin sen kertoo. Tuote soveltuu vaaleille ja raidoitetuille hiuksille. Itseasiassa tämä tuote on itselleni uudehko tuttavuus, mutta jo lyhyessä ajassa se on päässyt suosikki hiustenhoitotuotteitteni joukkoon. Kaipaan pitkille, paksuille ja värjätyille hiuksilleni kunnon tehohoitoa. Tämä hoitoaine sisältää keltaisuutta vähentävien aineiden lisäksi paljon erilaisia öljyjä, jotka saavat hiukset todella sileiksi ja pehmeiksi. Hyvä tehohoito mm. koppuraisiin latvoihin! Erityismaininta myös tuotteen hintalaatusuhteesta. Tällä hoitoaineella on todella kohtuullinen hinta (n.12e) kun vertaa muihin kampaamotuotteisiin, joista helposti joutuu pulittamaan noin 30e per putilo.

Balmain Leave-In Conditioning Spray & Texturizing Volume Spray – Sain Balmain tuuheuttavan rakennesuihkeen (kuvassa oikealla) muutamia kuukausia sitten blogin kautta kokeiluun. Olen aika laiska itse etsimään uusia hiustenhoitotuotteita, mutta jos saan näytteeksi tai minulle suositellaan jotain tuotetta yleensä silloin myös testaan. Olen käyttänyt kyseistä suihketta tuomaan volyymia hiusten tyveen, joko suihkuttamalla sitä kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai sitten hätä ”fixauksena” kuivashamppoon tyyppisesti kuiviin hiuksiin. Kun Moroccan Oil pääsi minulta loppumaan, lähdin kaupasta ostamaan uutta. Myyjä sattui kuitenkin suosittelemaan minulle Balmainin Leave-In Conditioning Spraytä. Ei tarvinnut kauaa miettiä tuotteen ostoa, sillä olihan minulla jo ennestään samasta tuotesarjasta toinen tuote, johon olin ollut enemmän kuin tyytyväinen. Siitä lähtien toinenkin Balmainin suihke on kuulunut luottotuotteisiini – TOSIN se ei mielestäni korvaa Moroccan Oilia. Tämä Balmainin suihke on enemmänkin hiuksiin jätettävä hoitoaine,  joka tekee hiukset helpommin käsiteltäviksi ja jättää ihanan pehmeiksi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Elina 09.02.2016

  Moi, Balmainilla on myös Moisturising Elixir joka toimii samalla tavalla kun Moroccan Oil, itseasiassa omalla kohdallani jopa paremmin. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.02.2016

   Hei kiitos tiedosta! Sitä voisin kokeilla seuraavaksi kun tämä tuote loppuu.. 🙂

   Vastaa
 2. Noora 09.02.2016

  Minua jäi kiinnostamaan minkä merkkisiä vahvoja hopea shampoita olet käyttänyt? :)Tarvitsisin voimakkaamman, kokeilemani tuotteet ovat olleet liian mietoja.

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.02.2016

   Mun tukkaan ainakin reagoin todella voimakkaasti Goldwellin Soft Color Foam Colorant (jos nyt muistan tuotteen oikein) Kyseessä oli siis sävyttävä hoitoainevaahto, joka annettiin vakuttaa hiuksissa shampoopesun jälkeen. Muistan sen kääntäneen keltaisuutta todella tehokkaasti pois, jopa niin, että osa vaallennetuista radoistani olivat ihan violetinsävyisiä käytön jälkeen.

   Vastaa
 3. kicki 09.02.2016

  Kiva kuulla muiden ”hiusrutiineista”. Mulla on uusiin hiustuotteisiin jonkin sortin pakkomielle! 😀 Olisi mukavaa jos muutkin kommentoisivat tänne enemmän myös omia suosikkejaan! Mun suosikki Maroccon oilin tilalle on ehdottomasti ollut Wellan Luxeoil reconstructive elixir. Hoitoaineista Matrixilta on tullut uusi Biolage hiustuotesarja joka on ihan loistava! Kiitos Metti inspiroivasta blogista! Tätä on kiva seurata 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.02.2016

   Kiva kuulla ja kiitos kun seuraat 🙂 Kiva myös kun vinkkasit omia suosikkituotteitasi!

   Vastaa
 4. Julie 11.02.2016

  Moikka! Koitin selailla blogia, jos olisi löytynyt vinkkejä noihin luonnollisiin laineisiin, joita sulla on tosi usein hiuksissa! Millä ja miten siis teet ns leveät kaarevat latvat itsellesi? Näyttävät upeilta, mutta silti luonnollisilta 🙂

  Vastaa
 5. Metti Forssell 11.02.2016

  Kiitos 🙂 Teen kiharani yleensä aina suoristusraudalla. Itselläni on käytössä astetta leveämpi suoristusrauta (ghd), jolla saa juuri täydelliset laineet arkeen. Kiharoista on kyselty niin paljon, että ajattelin tehdä videopostauksen siitä miten kiharran hiukseni!

  Vastaa
 6. Mankka 11.02.2016

  Mulla kanssa tuo Balmainin hiuksiin jätettävä hoitosuihke ja tykkään kovasti. Ei tee hiuksia rasvasen näköiseksi vaikka menisikin ainetta hieman liikaa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.02.2016

   Ihan totta! Hyvä tuote 🙂

   Vastaa
 7. Emilia 14.02.2016

  Moi! Tuoko tuo balmainin texturizing volyme spray mielestäsi näkyvää volumia hiuksiin tai jättääkö se hiuksia tahmeiksi? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.02.2016

   Hei! Tuote jättää hiuksiin samanlaisen ”tahmaisen” tunteen kuin hiuspuuteri. Käytän itse hiuspuuteria tyvin kohotukseen, mutta tällaista spraytä on vain omasta mielestäni paljon helpompi käyttää.

   Vastaa
 8. Pia 16.03.2016

  Tosi hyödyllinen postaus!! 🙂 kuinka usein peset sun hiuksia? Sulla on ihana blogi!

  Vastaa