SOON L.A.

 

LA3

Photos from my Pinterest board

Ylihuomenna perheemme suuntaa lomalle Los Angelesiin! Odotan jo kovasti lomaamme ja että pääsemme nauttimaan auringonpaisteesta näiden pakkasten sijaan. Lähdemme reissuun yhdessä ystäväperheemme kanssa, joten reissusta tulee varmasti todella mukava. En ole koskaan aikaisemmin käynyt Losissa ja olenkin tehnyt pientä suunnittelua (”bucket list”)  mitä haluaisin tehdä siellä ollessani. Isoja suunnitelmia ei ole vaan fiiliksen ja lasten ehdoilla mennään. Tottakai kuitenkin haluaisin hieman nähdä Losin nähtävyyksiä, hengailla eri beacheillä, vierailla Disneylandissä lasten kanssa, sportata upeissa maisemissa sekä luonnollisesti hieman shoppailla. Onneksi ystävämme tuntevat Losin hyvin, joten he tietävät minne kannattaa mennä ja mitä tehdä. Ja tottakai olen myös enemmän kuin innoissani siitä, että pääsee ottamaan kuvia paikkaan jossa on valoista ja lämmintä. Suomen pakkaset ja pimeys kun antavat aikamoisen haateen kuvien ottamiseen… Olisiko teillä antaa jotain vinkkejä Losin suhteen? Missä kannattaa käydä ja mitä kannattaa tehdä? Otan mielelläni vastaan kaikki vinkit 🙂

Joulunpyhät menivät niin nopeasti ohi, etten ole vielä edes kunnolla kerennyt fiilistellä lomaamme. Ainoa muistutus asiasta ovat jo muutaman päivän makuuhuoneen lattialla avoinaisena lojuneet tyhjät matkalaukut. I just simply hate packing. But I guess I`d better get to it…

On wednesday we are leaving for holiday, yay! We are going to Los Angeles together with our friends. This will be my first visit in Los Angeles and I`m super excited. I have a little ”bucket list” about things I would like to do there and places where I would like to visit. Luckily our friends know Los Angeles well, so they can recommend us the best places to visit. I`m waiting for the long walks on the beach, the sun, shopping, sporting and just simply chilling. We don`t have any firm plans as we just want to do things as we go. Having said that, I`m happy to receive any tips or suggestions you may have. Which places we should visit etc.?

There is a pile of empty luggage in the bedroom waiting for me to put stuff in them. I just simply hate packing. But I guess I`d better get to it… 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Anna 04.01.2016

  Oi ihanaa! Nauttikaa lomasta 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.01.2016

   Kiitos, we will! 🙂

   Vastaa