5 MORNING FAVOURITES AT THE MOMENT

 

Kahvi – Aamuistani ei tulisi mitään ilman kahvia. Pari kolme kuppia (mukillista) menee aamun mittaan helposti. Olen täysin hurahtanut Nespresso-kahveihin niiden helppouden ja monipuolisuuden vuoksi. Tämän hetken ehdoton suosikkimakuni on Vanilla Amarette. 

aamu7 kopio

Aamulenkki – Jos vain suinkin mahdollista tykkään aloittaa päiväni lenkillä. Heti aamulla tehty lenkki ja raikas ilma antaa energiaa koko päiväksi sekä saavat mielen ja kropan liikkeelle jo heti aamulla. Itselleni sopii parhaiten ”hoitaa lenkki pois alta” jo heti aamusta, jolloin ei tarvitse pitkän päivän jälkeen illalla enää miettiä jaksaako treenata vai ei. Myöskin valosanaikaan lenkkeily on itselleni mielyttävämpää kuin pilkkopimeässä tarpominen.

Aamiainen – Tällä hetkellä fiilistelen terveellisiä, omatekoisia smootheja ja puuroja. Jos on aamuisin vähänkään enemmän aikaa haluan aina tehdä itselleni herkullisen ja terveellisen aamupalan. Tässä (over night oat) ja tässä (chia-puolukka puuro) muutamia hyviä reseptejä, joita olen aikaisemmin blogissa jakanut.

Kynttilät – Rakastan polttaa kynttilöitä. Sytytän aina heti herättyäni muutamia kynttilöitä olohuoneeseen ja keittiöön. Pimeisiin aamuihin ihanaa ja lämmintä tunnetta heti aamusta <3

Valkoiset kukat – Toinen addiktioni. Kotona pitää aina olla valkoisia, raikkaita kukkia. Ruusut ovat ultimate suosikkini, mutta tähän aikaan vuodesta fiilistelen myös kauniita valkoisia tulppaaneja. So fresh!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *