HOOPS

Photos: Niki Strbian

Pyöret rengaskorvakorut eli ”hoopsit” ovat ikuiset klassikot, mutta aina aika ajoin ne nousevat vielä korostetummin muotikansan suosioon. Nyt on jälleen se hetki, kun saa kaivaa korulippaista esiin ne hieman isommat renkaat käyttöön. Varmasti monilla jonkinlaiset hoopsit jo omasta takaa löytyykin, sillä tämä trendi juontaa juurensa aina 90-luvulta asti. 90-luvun trendit tulevat olemaan vahvasti muodissa ensi keväänä, joten miksipä ei aloittaisi näillä rengaskorvakoruilla. Itsellänikin hoopsit ovat olleet vuosien varrella jatkuvasti käytössä – milloin useammin, milloin harvemmin. Hoopsit sopivat yhtä hyvin neuleen ja farkkujen kanssa arkena kuin juhlavimmissakin tilanteissa. Yleissääntönä kuitenkin sanoisin, että arkena maltillisempi halkaisia renkaissa on tyylikäs valinta, mutta juhlissa voit räväyttää isommillakin mitoilla!

Hoop earrings are classics but every now and they are more popular among ”fashion people”. Now it`s time to go through your jewellery boxes again and start wearing hoops. They are simply, stylish and fun. You can wear them very casually with a knit sweater and a pair of jeans or on the contrary with a fancy dress for evening occasion. One tip though: Hoops with a smaller splitter is more sophisticated choice for every day wear as for parties you can go wilder with a bigger splitter size! 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. paula 05.01.2016

  Hei, Ihailin huoletonta kampaustasi, olisi kiva kuulla, miten olet sen tehnyt 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.01.2016

   Moikka! Ihan vaan löysälle ponnarille äkkiä kietaistu 😀 Ei siis valitettavasti mitään teko-ohjeita…

   Vastaa
 2. Jade 08.01.2016

  Kaunis huoleton kampaus ja kaunis on malli! Olen ihaillut tätä väriä huulissasi, mitä huulipunaa/huulikiiltoa ja väriä on huulissasi, näyttävät erityisen kauniilta ja sopivat juuri arki käyttöön. Kaunis kiitos vastauksesta.

  Vastaa