CHANEL BROOCH

 

Chanelin klassinen rintaneula on ollut ostoslistallani jo pienen ikuisuuden. Varsinkin nyt kun rintaneulat ovat taas muodissa on tästä Chanelin ykilöstä tullut melkeinpä pakkomielle itselleni. Onneksi pitkään ei tarvinnut kärvistellä, sillä löysin juuri tismalleen haluamani yksikön Heathrown lentokentän liikkeestä. Klassinen helmikoristeltu rintakoru, kultaisella reunuksella. Perfection. Rintakorun voi takinkauluksen sijaan kiinnittää melkeimpä minne vaan ja sitä kannattaakin rohkeasti yhdistellä arkisempienkin vaatteiden kanssa. Juuri muutama päivä sitten kiinnitin tuon Chanelin rintakorun armytakkini kanssa ja yhdistelmä toimi mielestäni todella hyvin. Mitä mieltä te olette tästä klassisesta kaunokaisesta?

A Chanel brooch has been on my shopping list for a long time. Especially lately, I have desperately been searching for the perfect brooch, as they are so in fashion at the moment. Luckily, I was able to find the perfect brooch from Heathrow airport as we were on our way to Los Angeles. I wanted a golden brooch with classic white pearls. Isn`t it just so pretty? I absolutely love it. And I love the fact that you can actually combine it with EVERYTHING! I have already million ideas where to pin it…

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

  1. Mikaela 20.01.2016

    Oi, tosi nätti! 🙂

    Vastaa
    • Metti Forssell 22.01.2016

      Kiitos! 🙂

      Vastaa
  2. Spera 20.01.2016

    Aivan ihana rintakoru,klassinen,ylellinen,hienostunut,elegantti,yhdella sanalla sanottuna:taydellinen

    Vastaa
    • Metti Forssell 22.01.2016

      No eikös 🙂 Kiitos!

      Vastaa
  3. maria 21.01.2016

    Todella kaunis. 🙂

    Vastaa
    • Metti Forssell 22.01.2016

      Kiitti 🙂

      Vastaa
  4. Mankka 22.01.2016

    Todella kaunis. Haluaisin juuri tällaisen klassikon noiden helmien kera, minulla on vain sellainen koko kultainen. Saiko kentältä vielä ostokset verovapaasti, vaiko oliko hinnat samat kuin maaliikkeissä? Joku tästä asiasta kirjoitteli, että verovapaus olisi poistettu.

    Vastaa
    • Metti Forssell 22.01.2016

      Kiitos! Kokokultainenkin on aivan ihana! Itseasiassa en valitettavasti osaa sanoa mitään tuohon verovapaa asiaan… Uskoin kyllä, että hinta on sama kuin muissakin Euroopan Chanelin liikkeissä.

      Vastaa
  5. Anna 24.01.2016

    Kaunis on! Minkä kokoinen tämä koru on?

    Vastaa
  6. Jade 25.01.2016

    Oi miten kaunis koru, klassinen ja todella sinun tyylinen!
    Jos joskus ehtisit tehdä postauksen meikkipussistasi, olisi todella mukavaa! (Ehkä silloin saisin vastauksen siihen mitä nuo sinun vaaleanpunaiset huulikiiltosi ovat ☺️ )

    Vastaa