ARRIVED IN CABO

 

Pikatervehdys Cabolta! Päätimme tehdä pienen extempore reissun Meksikon aurinkoon kun jo kerran valmiiksi tällä puolella maapalloa satuimme olemaan. Vain reilussa kahdessa tunnissa lensimme Losista tänne! Losissa on ollut aivan mahtavaa ja päivät ovat kuluneet hujauksessa. Meillä on ollut ystäviemme kanssa ihanaa yhdessä ja olemme todella kiitollisia heille, että ovat jaksaneet näyttää meille niin paljon eri paikkoja. Los Angeles on kerrassan upea kaupunki <3 Nyt vuorostaan vietämme ihan vain oman perheemme kesken muutaman päivän Cabolla auringosta ja lämmöstä nauttien. Suunnitelmissa ei ole mitään muuta kuin poolilla makoilua ja täydellistä rentoutumista. Yritän imeä itseeni kaiken mahdollisen aurinkoenergian ennen kuin palaamme takaisin Suomen pakkasiin. Brrr…

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.