CABO OUTFIT

 

Club Monaco Dress

Chloé Bag

Rolex Watch

Valentino Heels

Ensimmäiset asukuvat kehiin Cabolta. Ompas ihanaa kun saa laittaa päälleen valkoisen kesämekon pitkästä aikaa. LWD eli ”little white dress” on ehdoton suosikkivaatteeni ja kuuluu näin myös vaatekaappini kulmakiviin. Mustia pikkumekkoja tulee käytetyä enemmän talvisin, mutta kesäisin ylitsepääsemätön suosikkini on valkoinen. Pidän malleista, jotka ovat peittäviä ylhäältä, mutta helma saa olla (sopivan) lyhyt. Tykkään myös mekoista, jossa on pitkät hihat, sillä palelen yleensä helposti. Löysin kuvien täydellisen kesämekon itseasiassa Losista, Club Monacon liikkeestä. Aivan ihana liike, jossa toinen toistaan kauniimpia vaatteita. Todella naisellisia ja ihanan yksinkertaisia vaatteita kauniissa sävyissä. Klassisen mekon pariksi valitsin niitti Valentinot, ettei kokonaisuus mene kuitenkaan liian tylsäksi!

Love the fact that I`m able to wear a little white dress in January! A little white dress is my ultimate favourite and I normally wear more white- than black dresses. Love how fresh they make you look, especially in the summer. Found this little white dress from Club Monaco, which was a great store we visited a week ago in L.A. The store had very feminine yet simple clothing, just the way I like it. I like that the dress covers my upper body but shows a good amount of legs. I also like the long sleeves, as I`m always cold. In other words, perfect find for summer.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Janem 21.01.2016

  Huhhuh. Ehkä maailman kaunein nainen.

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.01.2016

   Hhahah, no voi kiitos 😉

   Vastaa
 2. :) 21.01.2016

  Moi! Haluaisin tiedustella minkä merkkistä huulikiiltoa käytät kuvissa ja mikä on sen sävy? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.01.2016

   Minulla on näissä kuvissa MACin huulipunaa (sävy A83, Sheen Supreme, ”cant get enough”)

   Vastaa
 3. Tiina 22.01.2016

  Mistä tuo lyhenne LTW tulee? Olisin voinut vannoa että litte white dress on LWD aivan kuten little black dress on LBD.

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.01.2016

   Haha voi ei, tässä on tullut nyt kyllä jokin aivopieru… Luonnollisesti tarkoitin LWD (”little white dress”). Kiitos huomautuksesta 😉

   Vastaa
   • Tiina 24.01.2016

    Sattuhan noita 🙂 Upea se joka tapauksessa on 🙂

    Vastaa
 4. Nina 25.01.2016

  Valkoinen on ihana. Mutta rakastan ei sävyjä luonnonvalkoisesta ja mielestäni sopii oikein hyvin myös talvella.Juuri nyt laitoin luonnonvaalean lyhyen nahkahameen.Siihen vain poolo ja mustat sukkikset.On myös luonnonvalkoisia mekkoja ja jakkuapukua,housua. Ihan favorite talvella.Meidän ainoa piristysväri mustan keskellä kun yleensä on harmaa ja beige.

  Vastaa