LAST DAY IN LA

 

My outfit:

Anine Bing Jacket

Zadig & Voltaire Shirt

Tiger of Sweden Jeans

Chloé Bag

Dolce & Gabbana Sunglasses

Adidas Shoes

Tänään on reissumme viimeinen päivä. Kohta pitää sanoa hyvästit Manhattan Beachille ja on aika suunnata kohti koti-Suomea. Meillä oli niin uskomattomat kolme viikkoa Losissa ja meillä kaikilla tulee kova ikävä tätä paikkaa. Suurin kiitos siitä kuuluu ihanille ystävillemme, jotka ottivat meidät avosylin vastaan ja näyttivät meille upeita paikkoja Losissa. Tulemme ihan varmasti tänne vielä uudestaan <3 Yksi ehdoton suosikkipaikkani Losissa oli Manhattan Beach, jossa asuimme koko visiitimme ajan. Niin kaunis, rauhallinen ja ihanan siisti verrattuna moniin muihin alueisiin Losissa. Oli luksusta aloittaa päivät aamulenkillä meren rantaa pitkin juosten ja katsella kaunista auringonnousua. Monesti päivisinkin menimme rantaan ihastelemaan maisemia ja nauttimaan take-away kahveista ja terveellisistä aamiaisista. Täydellistä! I`m so going to miss this place!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.