ANSWERS – PART 2

 

Kuinka usein ja miten treenaat? – Treenaan vaihtelevasti. Omien ja perheen kiireiden keskelle yritän ujuttaa omat lenkkini mahdollisimman vaivattomasti. Pyrin juoksemaan vähintään 4 kertaa viikossa.

Millainen sun treeniviikko on? – Liputan aamulenkkien puolesta! Ne ovat ehdottomasti paras tapa aloittaa päivä. Kroppa lähtee hyvin käyntiin ja saan valtavasti enrgiaa koko päiväksi. Lenkkeilyn ohella käyn välillä jumpissa tai treenaan itse lihaskuntoa.

Montako kertaa päivässä syöt ja syötkö aina terveellisesti? – En osaa sanoa tarkasti ruokailukertojen määrää. Pyrin syömään terveellisesti mahdollisimman usein, mutten tietenkään kiellä itseltäni herkuttelua.

Teetkö tyttärellenne erikseen ruoat vai miten teillä hoidetaan perheen ruokailu? Syöttekö neidin kanssa yhdessä? – Yleensä mina ja mieheni syömme keskenämme samoja ruokia ja tyttärellemme teemme erikseen ns. “normaaleja” koriruokia. Tyttäremme on hieman kranttu ruoan suhteen, joten siinä onkin haastetta kerrakseen kun saa arvuutella ja kokeilla mikä ruoka milloinkin pikku-neidille maistuisi… Pyrimme syömään ainakin yhden aterian päivässä koko perheen kesken.

Mikä on sun lempiurheilulaji? – Golf. Olin nuorempana todella intohimoinen golfaaja, mutta lapsentulon jälkeen golfaaminen on valitettavasti jäänyt vähemmälle.

Mitä lajeja olet harrastanut nuorempana? – Olen kokeillut todella monia lajeja ja niiden luetteleminen tähän kestäisi pienen ikuisuuden 😀 Pidempään (monia vuosia) olen harrastanut golfin lisäksi balettia, tanssia ja jalkapalloa.

Oletko ylioppilas? Miten kirjoitit? – Olen ylioppilas. Kirjoitin E.n paperit.

Miten 24h lentomatkasta selviää freshinä? – Haha, no ei mitenkään! Onneksi todella harvoin tarvitsee lentää 24h putkeen. Varsinkin pienen lapsen kanssa pitkät lennot voivat olla aikamoista tuskaa…

Mikä on sun lempihajuvesi? – Löysin viime vuonna Saksasta “Molecule 01” nimisen hajuveden, johon olen edelleen täysin hullantunut. Teinkin kyseisestä hajuvedestä muistaakseni silloiseen blogiini ihan oman postauksen. Kyseessä on “tuoksu”, joka korostaa jokaisen käyttäjän yksilöllisiä, luonnollisia aromeja saaden aikaan taivaallisen ja tavallista poikkeavan (yksilöllisen) lopputuloksen. Molecule tuoksuu siis erilaiselta jokaisen käyttäjän iholla.

Miten hoidat hiuksiasi? – Käytän kampaamon vaaleille ja värjätyille hiuksille tarkoitettuja shampoota ja hoitoainetta. Käytän myös hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja erilaisia hiusöljyjä satunnaisesti. Minulla on luonnostaan hyvin paksut hiukset ja en tarvitse mitään kummempia aineita niiden hoitoon.

Kuinka usein ostelet uusia vaatteita? – Vaihtelevasti. Joskus ostan enemmän, joskus vähemmän. Kyllä ainakin kuukausittain jotain uutta tulee hankittua.

Osteletko enemmän etukäteen mietittyjä juttuja vai enemmän extempore? – Nykyisin ehdottomasti enemmän harkittuja ja valmiiksi mietittyjä juttuja. Harvemmin on enää sitä (luksus) aikaa, että voisi vain lähteä kaupoille kiertelemään ja katselemaan jos jotain kiva sattuisi eteen. Tilaan vaatteita ja asusteita myös yhä useammin netistä.

Mikä on sun lempi merkki, jonka kaikista tuotteista pidät (laukut, kengät, takit, mekot yms)? – Sellaista ei oikeastaan edes ole. Ei ainakaan tule mieleen mitään merkkiä, jonka malliston kaikista tuotteista pitäisin.

Onko sinulla jotain asioita, joita hamstraat vaikka et välttämättä tarvitsisi? – Korkokengät, laukut, harmaat neuleet, huulikiillot…

Minkälaisesta sisustustyylistä pidät? Pidätkö erityisesti jostain sisustsdesignerista? – Tykkään modernista ja simppelistä tyylistä. Haluan kuitenkin, että koti on myös kodikas eikä liian kliininen. En ole perehtynyt sisustamiseen niin paljon, että minulle olisi muodostunut jokin oma suosikki sisustusdesigner…

Pidätkö termejä “futisvaimo” tai “wag” loukkaavina? – En ollenkaan. Varsinkin kun Suomessa ei tuollaisia termejä edes oikeastaan käytetä.

Jos pitäisi siirtyä toiseen maahana, mikä se olisi? – Jokin maa Euroopassa olisi kiva siinä mielessä, että se olisi lähellä Suomea. Toisaalta olisi ihanaa kokea elämää Jenkeissä tai vaikka Australiassa.

Kuinka pitkä olet? Entä miehesi? – Olen 176cm ja mieheni 184cm.

Onko sulla koskaan ollut mitään komplekseja siitä kuinka pitkä olet? – Ei todellakaan, päinvastoin. Tykkään siitä, että olen pitkä 🙂

Oletko koskaan tehnyt mallintöitä tai harkinnut tekeväsi? – Olen tehnyt.

Onko sinulla silikonirinnat? – Ei ole. On aina yhtä huvittavaa kun minulta tätä kysytään… 😀

Kuinka kauan sinulla menee aikaa laittautua arkena? – Muutama minuutti. Arkena meikkaan todella harvoin.

Olitko lukion jälkeen töissä jossain vai menitkö opiskelemaan jonnekin? – Lähdin lukion jälkeen au pairiksi Saksaan. Olen ollut myös opiskelujen ohella vaateliikkeissä töissä.

Värjäätkö usein hiukset? – Noin kolmen kuukauden välein. Talvella tumma juuri tulee helpommin esille, jolloin saatan värjäyttää hiukseni useammin. Kesällä taas tykkään enemmän naturel-lookista ja auringonpolttamista hiuksista.

Onko sulla snapchattia? – On! Liityin Snapchattiin juuri muutama viikko sitten. Siellä minua voi seuraa nimellä: mettiforssell

Kuinka vanhana muutit omaan asuntoon? – Lähdin lukion jälkeen Saksaan au pairiksi, mutta kun tulin sieltä, muutin heti omaan asuntooni etelä-Helsinkiin.

Miten sinä ja miehesi tapasitte? – Tapasimme 2012 loppukesästä ravintola Kappelin terassilla. Olin kaverini kanssa viettämässä iltaa ja mieheni tuli juttelemaan minulle. Loppuillasta päädyimme kaivariin lyömään golfpalloja mereen klo 04…

Haluatko lisää lapsia? – Kyllä haluaisin vielä ainakin yhden, ehkä jopa kaksi. Mielestäni on rikkaus, että lapsilla on sisaruksia.

Mitä haluaisit saavuttaa elämäsi aikana? – Minulla on paljon asioita, joita haluaisin saavuttaa elämäni aikana, mutta iistä ehdottomasti suurimmat ovat menestyminen työelämssä ja onnellinen perhe-elämä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Katariina 24.01.2016

  Moikka! 🙂 Vaikutat niin symppikseltä ja fiksulta, ja lisäksi sun mm. asu- ja reissukuvia on ihana seurata; sun blogista ja instasta inspiroituu ja löytää motivaatiota niin urheiluun, ja etenkin shoppailuun, kiitos niistä! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.02.2016

   Kiitos paljon, kiva kuulla 🙂

   Vastaa
 2. Annica 24.01.2016

  Ihania vastauksia 🙂 Vaikutat niin mukavalta ja ihanalta ihmiseltä. Jatka samaan malliin!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.02.2016

   Voi kiitos! 🙂

   Vastaa
 3. Janem 24.01.2016

  Missä ketjuliikkeissä käyt ja millasia löytöjä niistä kannattaa tehdä?:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.02.2016

   Ketjuliikkeistä suosikkini on Zara. Mielestäni Zaran vaatteet seuraavat aina viimeisintä muotia sekä ovat edullisia 🙂

   Vastaa
 4. Muistanko oikein, että opiskelet kauppatieteitä? Olen itse opintovapaalla töistä ja kandia pitäisi pian aloitella 😉 Ja btw, naurahdin ääneen kun mainitsit golfin, olen itse aivan säälittävä näky kentällä, mutta juuri eilen kiltisti maksoin 2016 jäsenmaksun, joten ehkä tänä vuonna onkin minun golf-vuosi 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.02.2016

   Opiskelin yksityisessä kauppakorkeakoulussa Helsingissa ja nyt sen jälkeen jatkan opintojani ulkomailla yliopistossa. Golf on kyllä niin kivaa! Odotan itsekin jo ensi kesää, että pääsee taas pelaamaan… kyllä se siitä lähtee, kunhan jaksaa vain harjoitella 😉

   Vastaa