LIFE IS BETTER AT THE BEACH

 

My outfit:

Banana Republic Tunic

Dior Sunglasses

Life is better at the beach – no näimpä! Kotiinpaluumatkalla selailin puhelimellani facebookia ja  instagrammia, joiden molempien feedi täyttyi toinen toistaan talvisimmista ja lumisimmista kuvista. Joo, onhan se ihanaa palata koti-Suomeen, mutta kyllä kieltämättä lämmössä olisin vielä viihtynyt. Sitten kiusasin itseäni vielä hieman lisää ja aloin selailemaan tietokoneeltani kuvia Cabon lomaltamme. Aurinkoa, hiekkarantaa, uima-altaita, palmuja, merta, you name it… Kasvoille nousee väkisinkin hymy lomakuvia katsellessa. Se tunne kun aamulla ei ole päivän ”to do” -listalla mitään muuta kuin saada itsensä ja perhe hotellin aamiaselle ja sen jälkeen siirtymään rannalle tai poolille ottamaan aurinkoa. Eihän siinä hirveästi stressattavaa ole… Loma on nyt kuitenkin takana päin, mutta kuvia on sen verran paljon, että tulen varmasti postailemaan vielä juttuja niin Losista kuin Cabon hiekkarannoiltakin.

Life is better at the beach – hell yeah! When travelling back home I started looking through my Facebook and Instagram feeds. 99% of the pictures were pics of piles of snow and horribly stormy weather in Finland. I wanted to escape from that feeling for a while so I started looking through our holiday pics from Cabo. Sun, beach, sea, pools, palm trees… I started smiling again. I remembered the feeling when the only thing on your today`s ”to do” -list was to get yourself and the family to the hotel breakfast and then afterwards to the pool. Not a lot to stress about…

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Sanna/Beauty Box 27.01.2016

  Ihania lomakuvia ja tervetuloa takaisin Suomeen! :)<3 Kyllä vierailu auringossa piristää kummasti näin harmauden keskellä.

  http://www.beautyboxblog.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.02.2016

   Kiitos! Kyllä se aurinko vain piristää kummasti <3

   Vastaa
 2. Em 22.02.2016

  Hei Metti, kiitos tyylikkäästä blogista! Tuo tunika on aivan ihana, saanko tiedustella olisiko sinulla lähettää linkkiä siihen? Oletko ostanut sen hiljattain? Lisäksi olen itsekin katsellut Diorin laseja ja päätynyt pitämään eniten päälläsi näkyvän mallin miesten versiosta, tuo taitaa olla juuri se samainen? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.02.2016

   Hei! Kiva kuulla, että pidät blogista! Kiitos kun seuraat 🙂 Tuo tunikan ostin Banana Republicin alennusmyynneistä, joten sitä ihan samaa voi olla enää vaikea saada. Kannattaa kuitenkin kurkata heidän nettisivut! Nuo Diorin aurinkolasit ovat ”Dior Technologic” -malli ja ovat naistenmallistosta. Voi olla kuitenkin, että kyseessä on unisex-malli, siitä en mene ihan takuuseen..

   Vastaa