MITÄ OSTAA ALESTA?

 

Joulun jälkeen alkavat monien odottamat alennusmyynnit. Itse tunnustan monina vuosina hurahtaneeni siihen ”alehuumaan”, mutta vähitellen minustakin on kehittynyt hieman maltillisempi aleshoppaaja.  Alle listasin muutamia juttuja, mitkä kannattaa ottaa huomioon alekaupoilla:

1. Mieti tarvisetko tuotetta tuodella? Onnistuneimmat alekankinnat tehdään, kun niitä on pohdittu tarkkaan. Yleensä kiireessä tulee vain hutiostoksia.

2. Panosta klassisiin ja ajattomiin vaatekappaleisiin Ajattomat vaatekappaleet ovat aina muodissa. Satuitko löytämään klassisen villakangastakin, hyvinistuvat farkut tai pehmeät nahkahanskat? Tällaiset vaatekappaleet ovat varmasti käytössä sinulla vielä vuosienkin päästä.

3. Panosta hyviin materiaaleihin – Parhaimpia alelöytöjä ovat varmasti tuotteet, joihin ei muuten olisi välttämättä varaa tai halua niin paljon panostaa. Kuinka herkullista onkaan löytää esimerkiksi cashmere neule tai -huivi alennettuun hintaan? Kannattaa myös olla tarkkana villa- ja silkkivaatteita ajatellen.

4. Kengät – Kenkäliikkeet kannaattaa koluta aleaikoihin läpi. Miten ihana sattuman jos sattuu löytämään hyvälaatuiset (nahkaiset)kengät, hyvällä lestillä ja vielä alennettuun hintaan! Hintavimmissa tuotteissa jo pienikin 20-30% alennus tuntuu mukavasti hinnassa.

5. Urheiluvaatteet- ja välineet – Urheiluvaatteita ja -välineita löytyy aina alennusmyyntien aikaan hyvin. Itselläni on tapana päivitellä urheiluvaatteitani pari kolme kertaa vuodessa ja alennusmyynnit sopivat mitä parhaiten ajankohdaksi näille hankinnoille.

6. Trendivaate – Jäikö sinua harmittamaan, ettet hankkinut värikästä tekoturkistakkia tai hapsulaukkua viime syksyn aikana? Alesta voi löytää tällaisia upeita statement juttuja tai muita muotivaatteita, joihin et täysihintaisena halunnut panostaa. Jos pörrötakki ei enää vuosien päästä kiinnosta, voit hyvillä mielin ajatella, että olit kuitenkin ostanut sen jo alennettuun hintaan.

7. Kosmetiikka – Alennusmyynnit ovat myös hyvä ajankohta päivitellä omaa kosmetiikkakaappiaan. Ainakin näin talvisaikaan kosteuttavia vartalo- ja kasvorasvoja kuluu tuhottoman paljon, joten niitä voi hamstarata alekaupoista useammakin purkin. Alesta saattaa löytyä myös uusi kiva luomiväri tai huulipunansävy piristämään meikkipussiasi.

 

Every year sales starts right after Christmas. I have been quite a shopper my whole life, but over the years I have become more prudent about my purchasing. During sale time, people tend to go slightly crazy, but here are a few tips that should keep in mind when sale shopping.

1. Necessity – Do I really need this product? If you still need the product after a thorough consideration – buy it!

2. Invest in classic and timeless pieces – Did you happen to find a nice wool coat, fitted jeans or a pair of comfy leather gloves? Always invest in pieces that are classics and never out of style.

3.Invest in good materials – Keep an eye on pieces that are made out of good materials like wool, silk and cashmere. Usually clothes that are made out of these materials can be quite expensive, but during sale time, you can really find these treasures for a little less price.

4. Shoes – I always recommend to check out shoe stores during sale. You can find high quality (leather)shoes with a really good price. Even a small discount is quite big amount when we are talking about more expensive products.

5. Sportswear and equipment – Stores are full of sportswear and equipment during sale. I usually update my sportswear collection a couple of times a year. What would be more suitable time to do that than during sale?

6. Trend piece – Do you feel disappointed that you did not get yourself that statement fake fur jacket earlier this fall? Don’t worry, it is not too late yet! Even if you would not wear this statement piece for the next 10 years, you can always be satisfied that you bought it from sale.

7. Cosmetics – Hoard your favourite locations for the winter but also try something new. Get a new interesting coloured lipstick or eyeshadow for the next year.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *