A LITTLE BIT OF SUNLIGHT

 

Photos Niki Strbian

Massimo Dutti Coat

Prego Turtleneck

Zara Suede Skirt

Wolford Tights

Céline Bag

Ted Baker Shoes

Miten ihanaa onkaan, kun aurinko aina aika ajoin näyttäytyy kaiken tämän harmauden keskellä. Pienikin hetki aurinkoa piristää ja antaa energiaa koko päiväksi. Olemme kyllä saaneet nauttia mitä upeimmasta syksystä ja alkutalvesta! Vaikka lumi toisikin vähän lisää valoa tähän synkkään vuodenaikaan, liputan kuitenkin lumettoman talven puolesta. On mukavaa kun pystyy helpommin valitsemaan asuja eikä aina tarvitse vetää päällensä uggeja ja sitä paksuinta toppatakkia. Löytyy lukijoiden joukosta hengenheimolaisia vai kuuluuko lumi Suomen talveen?

Kuvissa tämän hetken suosikkihame, aikaisemmin tänä syksyny ostettu mokkahame Zarasta. Ympärivuotinen vaatekappale, jota voi käyttää monipuolisesti erilaisissa tilanteissa. Hame on ollut minulla käytössä niin arkena kuin illallisellakin. Kesällä voisin kuvitella pukevani mokkahameen esimerkiski rennon topin ja bootsien kanssa. Sitä odotellessa…

It`s so nice to have sunshine while we are living the darkest time-period of the year in Finland. Only a bit of sunshine gives me so much energy for the day. I`m also pleased that we don`t have snow at all, which gives us the opportunity to dress in something other than only the thickest quilted jacket and a pair of Uggs. In the pictures I`m wearing one of my favourite skirts at the moment. I found the lovely suede skirt from Zara a few months back. I love it as it is such a versatile piece and can be worn in different occasions. I already see myself wearing it with a cute little top and a pair of boots in the summer. It is okay to dream about the summer already, right? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Henriikka 17.12.2015

  Tämä ei nyt liity mitenkään aiheeseen, mutta saanko udella minkä mittainen olet? 🙂 Olen miettinyt jo monesta blogissasi (ja instagarmin 2nd hand-palstalla) esiintyneestä vaatteesta mahtavatko ne sopia näin pitkälle ihmiselle kuin itse olen (176 cm).
  Niin, ja kiitos laadukkaasta blogista. Olen seuraillut jo pidemmän aikaa, mutta en varmaan koskaan ole kommentoinut!

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.12.2015

   Kiitos, tosi kiva kuulla 🙂 Ollaan kuule sitten ihan saman mittaisia, sillä itselläkin pituutta juurikin tuo 176cm 🙂

   Vastaa
   • Henriikka 22.12.2015

    Kiitos vastauksesta! Hyvä tietää niin pidän silmäni entistä paremmin auki kun myyt vaatteitasi. 😉

    Vastaa