HELPOTUSTA KUIVALLE IHOLLE

 

Kärsin todella kuivasta ihosta, varsinkin näin talvisin. Olen yrittänyt kosteuttaa ihoani vuosien varrella erilaisilla rasvoilla, mutta ne eivät kuitenkaan ole mielestäni riittäneet kuivaa ihoani tarpeaksi kosteuttamaan. Viime talvena minut tutustutettiin ihoöljyihin ja kasvoille tarkoitettuihin vitamiinitippoihin, jotka lupasivat auttaa tehokkaasti ihon kosteutuksessa. Käytettyäni öljyjä vähän aikaa, huomaan todellisen eron ihossani ja sen hyvinvoinnissa.

Olen kokeillut Medik8 CE-Tetra -nimisiä C-vitamiinitippoja sekä Lumenen heleyttäviä kauneuspisaroita, molempia kuuriluontoisesti. Kerran päivässä öljyä hierotaan puhdistetuille kasvoille ja päälle laitetaan päivä- tai yövoide. Öljyt lisäävät huomattavasti ihon perinpohjaista kosteutusta, mutta auttavat samalla myös lisäämään ihon kimmoisuutta sekä ehkäisemään juonteiden ja ryppyjen muodostumista. Sopii erinomaisesti myös talven väsyneelle iholle, sillä öljy lisää huomattavasti ihon elinvoimaa, virkeyttä ja säteilevyyttä. Olen aikaisemminkin vinkannut vitamiinitipoista teille blogissani ja haluan edelleen korostaa niiden mahtavuutta. Jos kärsit kuivasta ihosta suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

For years, I have tried to find a solution for my dry skin. Especially in the winter, my skin is very dry and tight. I have tried many different face creams and lotions but nothing have seemed to worked. Approximately a year ago oil- and vitamin drops were introduced to me. After using these drops for some time, I noticed incredible good changes in my skin. I have tried Medik8 CE-Tetra vitamin drops and Lumene`s vitamin c oil drops, which both I have used separately. It is suggested that these kind of drops are used for example one month, once a day, and after that you will take a longer pause in using the drops. I can honestly say, that I`m hooked in the product. My skin feel so good, smooth and incredible moisturised. No more tight and dry skin, I love it.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Saara 20.12.2015

  Kiitos vinkistä! Itselläkin todella kuiva iho varsinkin talvisin, joten aijon ehdottomasti kokeilla:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.12.2015

   Hienoa, kannattaa kokeilla. Itselleni oli todellinen pelastus 🙂

   Vastaa
 2. Laura 21.12.2015

  Hei, kiitos vinkistä! Itsekin juuri löysin tällaiset öljytipat superkuivalle iholleni ja kyllä tekee hyvää! Nyt kokeilussa Biothermin tippoja, mutta myös noita mainitsemiasi voisi kokeilla.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.12.2015

   Kiva! Öljytipat ovat olleet kyllä kuivan ihoni pelastus 🙂 Pitääkin seuraavan kerran kokeilla noita Biothermin tippoja!

   Vastaa
 3. Alla sydämen 22.12.2015

  Kiitos vinkistä! Itse kärsin myös todella kuivasta ihosta. Olen käyttänyt Clarinsin Huile Santal öljyä jota voin myös suositella mutta tarvitsee myös testata suosittelemasi tuotteet.

  Vastaa
  • Metti Forssell 23.12.2015

   Hienoa! Kiitos vinkistä 🙂 Mukavaa joulua!

   Vastaa