New Chapter

Hei kaikki! Ruudun takana kirjoittaa yksi todella iloinen ja onnellinen bloggaja. Aikaisemmin tänä vuonna blogin aloittaessani kirjoitin näin: ”Minulla on vielä todella pitkä matka sille tasolle, mille jonain päivänä haluaisin päästä. Mutta jostain se on aloitettava!” Nyt voin ylpänä todeta monien kuukausien kovan työn sekä loputtoman haaveilun tuottaneen tulosta. Fiilis on kerrassaan mahtava!

Metti-4-full-resolution-28redone

Uusille tuttavuuksille kerrottakoon lyhyesti itsestäni ja blogista. Olen 24-vuotias, äiti, vaimo, opiskelija ja bloggaja. Viime keväänä Saksassa asuessamme päätin aloittaa oman blogin, sillä se oli ollut ajatuksissa jo pidemmän aikaa. Bloggaaminen pysyi kuitenkin pitkään vain harrastuksena, sillä samana keväänä jatkoin myös etäopiskelujani yksityisessä kauppakorkeakoulussa. Opiskelut jouduin aikanaan keskeyttäämään tyttäreni syntymän johdosta. Opiskelu ja koulutus ovat kuitenkin aina olleet minulle tärkeitä asioita, joten haluan ehdottomasti viedä opiskelut kunnialla pääökseen. Siinä samalla olen maailman onnellisin ja kiitollisin siitä, että saan tehdä työtä bloggaajana. Työtä, joka alkoi harrastuksena, mutta joka nyt on jotain ihan muuta.

Metti-4-full-resolution-27[1]

Blogini käsittelee pääsääntöisesti suurinta intohimoani muotia, mutta mukaan mahtuu myös muita itselleni tärkeitä aiheita. Kauneus ja hyvinvointi sekä liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat lähellä sydäntäni ja näistä aiheista tulen varmasti kirjoittamaan. Toki mukana on myös ripaus lifestylea. Blogissani tuon omaa tyyliäni esille asukuvien kautta. Kuvailisin tyyliäni naiselliseksi ja klassiseksi pienellä twistillä. Sekoitan tyylini peruspilareiden joukkoon aina uusia trendejä sekä viimeisimpiä muotivillityksiä oman makuni mukaan. Vaikka huomaankin tyylini muuttuneen yhä kokeilevampaa suuntaan viime vuosien aikana, tulevat naiselliset mekot, korkeat korot ja kauniit asusteet olemaan osa minua – nyt ja aina!

Kiitos kaikille mahtaville lukijoille, jotka ovat seuranneet minua jo pidemmän aikaa. Luonnollisesti ilman teitä, ei blogini olisi kehittynyt eikä olisi tällä tasolla, millä se nyt on. Iso kiitos ja halaus <3 Haluan myös lämpimästi toivottaa uudet lukijat tervetulleeksi seuraamaan blogiani. Otan erittäin miellelläni vastaan ehdotuksia ja toiveita siitä, mitä te haluaisitte tietää, nähdä ja lukea. Tervetuloa mukaan <3

Metti-4-full-resolution-18[1]

Kuvat: Niki Strbian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. M 15.12.2015

  Hei! Oletko aina käyttänyt pitkiä korkoja? 🙂 kuvissa näytät melko pitkältä, itse olen 172cm ja tuntuu väliltä vähän vieraantuneelta käyttää korkoja koska tunnen itseni erittäin hujopiksi sen jälkeen, vaikka haluaisin käyttää korkoja mutta en tiedä mistä ”alottaisi”..

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.12.2015

   Moikka! Olen itse 176cm, mutta olen aina käyttänyt korkeita korkoja. Tiedän olevani aikamoinen hujoppi korkkareiden kanssa, mutta en anna sen haitata 🙂 Rohkeasti vain korkkarit jalkaan jos siltä tuntuu! 🙂

   Vastaa
 2. Anna 15.12.2015

  Moi, onko sun helppo löytää saapikkaita, jotka istuvat nilkasta napakasti, ts eivät ole liian löysiä?

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.12.2015

   Hei! Joskus löytyy hyviä ja joskus ei.. Itseasiassa käytän aika paljon nilkkureita kun useimmat saappaat ovat itselleni aivan liian leveitä. Mutta esimerkiksi nämä kuvissa olevat nilkkurit ovat todella kapeat tuosta nilkan kohdalta ja juuri sen vuoksi passelit minulle 🙂

   Vastaa
 3. Mankka 15.12.2015

  Onneksi olkoon, ei ihme että blogisi on menestynyt niin hyvin. Kirjoitat hyvin, kuvat ovat selkeitä ja asut kauniita. Tässäkin kuvassa kaunis roosa seinä, viininpunainen mekko ja harmaa takki, täydellistä 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.12.2015

   Kiitos paljon! 🙂

   Vastaa
 4. Alla sydämen 16.12.2015

  Onneksi olkoon! Haaveet on tehty saavutettaviksi. Jatketaan lukemista inspiroivan ja hyvää mieltä tuovan blogisi parissa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.12.2015

   Ihanaa kuulla, kiitos! 🙂

   Vastaa
 5. Matilda 16.12.2015

  Grattis massor! 🙂 Skulle vara roligt att läsa mer om hur du lägger din träning under veckan, hur långa sträck du brukar springa samt läsa mer om kost och sånt!:) Dina resepter skulle oxå uppskattas! Kram!

  Vastaa
 6. Metti Forssell 16.12.2015

  Tack för ditt förslag! 🙂 Jag ska gärna posta och berätta mera om mina sport rutiner och kost. Jag är bara inte så van vid att ha min kamera med mig när jag sportar, men jag lovar att försöka 😉

  Vastaa
 7. Marjut 16.12.2015

  Onnea Metti! Hienoa saada seurata, kun olet ansaitusti saavuttanut tavoitteesi! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.12.2015

   Kiitos paljon Marjut! 🙂

   Vastaa
 8. Haidi 17.12.2015

  Ihana asu jälleen kerran ja onnea vielä Ellen alle siirtymisestä! Blogissasi on aina inspiroivat asut ja kuvat ovat upeita 🙂 Aikanaan Hannan blogin kautta löysin bloogisi blogin alkutaipaleilla ja edelleen aktiivisesti lueskellaan!

  Vastaa
  • Metti Forssell 19.12.2015

   Voi vitsit, hienoa kuulla 🙂 Kiitos!

   Vastaa