SUNDAY CHILL

Ihana viikonloppu takana <3 Perjantaina vietimme mieheni kanssa deitti-iltaa, kun mummi halusi yllättäen ottaa pikkuneitimme yökylään. Olen kyllä niin onnellinen ja kiitollinen huolehtivista isovanhemmista, jotka haluavat olla aktiivisesti tyttäremme elämässä. Olen aikaisemminkin hehkuttanut kuinka tärkeää meille on kahdenkeskinen aika, jota pyrimme ottamaan itsellemme säännöllisesti. Nyt kävimme drinkeillä Kämpissä, jonka jälkeen suuntasimme Brondaan syömään. Ennen kahtatoista jo kotona ja siihen päälle hyvät yöunet. Lauantaina haimme tyttäremme heti aamusta kotiin ja vietimme ihanan päivän yhdessä. Illalla laitoimme takkatulen palamaan ja istuimme takkatulen ääressä monta tuntia, kauneita liekkejä ihmetellen. Nyt olisi tarkoitus lähteä ulkoilemaan kun aurinko paistaa niin ihanasti!

Ensi viikolla postailen teille pikkujouluasuja, joita kuvasin aikaisemmin tällä viikolla. Mukavaa sunnuntaita!

Jacket: Anine Bing

Knit: Sand

Skirt:Zara

Bag: Saint Laurent

Shoes: Jimmy Choo

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

5 kommenttia

 1. Jjanem 15.11.2015

  Todella tyylikäs kyllä olet jälleen. Pakko kyllä kysyä taas sun ig-kuvan päivitettyä että kai sun illallisen mekosta tulee postaus?;) Niiin henkeäsalpaavan kaunis…

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.11.2015

   Kiitos! …ja on tulossa tuostakin mekosta postausta myöhemmin.. 🙂

   Vastaa
 2. M 17.11.2015

  Hei Metti. Käyttekö ikinä miehesi kanssa kulttuurimaailman tapahtumissa, esim. teatterissa, oopperassa? Olet kyllä kaunis nuori nainen!
  -M

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.11.2015

   Kiitos! Toki käydään 🙂 Teatterissa ja erilaisissa taidenäyttelyissä tulee käytyä joskus.. valitettavan harvoin kylläkin :/ Oopperassa emme ole koskaan käyneet yhdessä…

   Vastaa
 3. findianlife 28.03.2016

  Hei! Olen jo pitkään miettinyt, että mitkä ovat nuo aurinkolasit tässä asussa? Onkohan Ray-Ban, mutta mikä malli? Olisin kiitollinen vastauksesta ?

  Vastaa