PRE-CHRISTMAS WEAR: JUMPSUITS

Monille on varmasti tulossa pikkujouluja ja muita juhlia nyt tulevien kuukausien aikana, joten ajattelin toteuttaa postauksia tähän sesonkiin sopivasta juhlapukeutumisesta. Mitä laittaa päälle juhliin kun haluat pukeutua näyttävästi, juhlavasti ja ennen kaikkea trendikkäästi?

1. Haalari

Haalarit ovat kuuluneet jo pitkään vaatekaappini vakiovaatteisiin. Yhä useammin valitsen sen tavallisen juhlamekon sijaan mielestäni milenkiintoisemman haalarin. Haalari on helppo valinta, sillä ei tarvitse miettiä erikseen ylä- tai alaosia. Myöskään koruista tai muista asusteista ei kannata turhaan stressata, sillä haalari on jo itsessään sellainen ”fashion statement” ettei se kaverikseen välttämättä edes koruja kaipaa.

Vinkkejä haalarin käyttöön:

 • Haalari soveltuu juhlavaatteeksi ihan jokaiselle, iästä tai vartalotyypistä riippumatta. Tärkeää on löytää omalle vartalotyypille se sopivin malli. Kiinnitä erityisesti huomiota haalarin ylä- ja alaosien ”kiinnikekohdan”/keskivartalon istuvuuteen.
 • Mikäli tavoittelet seksikästä juhlalookia valitse haalari, jossa on astetta syväänuurretumpi kaula-aukko tai kokonaan olkaimeton malli. Jos taas haluat enemmän peittävyyttä ylävartaloon valitse malli, jossa on esimerkiksi pitkät, pitsiset hihat. Molemmat sopivat yhtä upeasti juhlaan.
 • Mikäli haluat lisää juhlavuuta asuusi, yhdistä yksinkertaisen haalarin kanssa näyttäviä koruja tai kietaise vyötäröllesi supertrendikäs paksu vyö.
 • Valitse haalarin materiaali tilaisuuden mukaan. Silkkinen haalari on luonnollisesti juhlavampi kuin puuvillainen.
 • Asusteita muuttamalla ja vaihtamalla saat luotua erilaisia asukokonaisuuksia eri tilaisuuksiin. Haalari soveltuu erinomaisesti myös arkikäyttöön esimerkiksi tavallisen pooloneuleen parina.

Jumpsuit Zara

Necklace Balmain x H&M

Rings H&M

Bag Louis Vuitton

Heels Louboutin

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Sandra 16.11.2015

  Olen vähän eri mieltä tuosta että haalari sopii jokaisella vartalon mallille.. Itselläni on todella paljon mahaa, ja YKSIKÄÄN haalari ei näytä tässä tynnyrissä hyvälle 😀 Ja olen kokeillut varmaan sataa erilaista..

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.11.2015

   No voi harmi, ettei sitä sopivaa mallia ole löytynyt.. Kyllä se vielä eteen tulee 😉

   Vastaa
 2. Anonyymi 16.11.2015

  Wau mikä asu! Mistä se vaalea paljettimekko mahtaa olla josta sulla oli sun instgramissa valokuva? 🙂 se oli upea!

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.11.2015

   Kitos 🙂 Se paljettimekko on Sandin. Mekosta tulee erikseen postaus vielä myöhemmin 🙂

   Vastaa
 3. Emmi 16.11.2015

  Oot upea Metti! Haalarit on munkin suosikki tällä hetkellä. Cool ja muodikas 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.11.2015

   Kiitti 🙂 Haalarit ovatkin tosi cooleja ja muodikkaita 😉

   Vastaa
 4. A 16.11.2015

  Todella tyylikäs asu 🙂 Miten asustaisit vaaleanpunaisen haalarin talvella?

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.11.2015

   Kiitos paljon 🙂 Vaaleanpunainen sopii mielestäni täydellisesti esimerkiksi harmaan kanssa. Esimerkiksi harmaa söpö neuletakki sopisi varmasti ihanasti haalarin pariksi. Toki myös ihan basic musta bleiseri sopii hyvin haalarin kanssa. Tai kuten tekstissä kirjoitin, miten olisi paksu vyö vyötärölle?

   Vastaa
 5. sanna 25.11.2015

  Ah tämäkin niin upea!!

  Vastaa