ARCTIC POWER BERRIES

Olen aikamoinen terveysintoilija. Innostun aina kaikista uusista hifistelyjutuista terveellisten ruokien, kuten esimerkiksi superfoodien, saralla. Uusin innostukseni ovat erilaiset marjajauheet, joita olen lisäillyt puuroihin, smoothiehin tai jogurtin joukkoon. Sainkin Arctic Power Berries -nimiseltä yritykseltä testiin muutamia heidän herkullisia marjajauheitaan.

Arctic Power Berries.n takana seisoo kaksi upeaa nuorta naista Anna ja Eveliina. Naiset ovat kotoisin Rovaniemeltä ja ovat olleet erottamaton kaksikko ala-aste ajoilta lähtien. Naiset ovat Lontoossa opiskellessaan perustaneet yrityksen, huomatessaan sopivan markkinaraon heidän tuotteelleen. Vaikka ulkomailta saakin erilaisia marjoja, eivät ne heidän mielestään vedä vertoja kotimaisille, Lapin metsämarjoille. Arctic Power Berries marjajauheet ovat 100% luonnonmukaisia eli niihin ei ole lisätty mitään lisäaineita. Ravintoarvot tuotteissa ovat korkeat, sillä marjat ovat täynnä elimistölle tärkeitä A-, B-, C-, E-vitamiineja, kuitua, kivennäisaineita, rautaa, kalsiumia ja magnesiumia. Marjat ovat siis varsinaisia antioksidanttipommeja, jotka suojaavat soluja happeutumiselta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. 70g marjajauhetuubi vastaa reilua 700g tuoretta marjaa ja jo yksi teelusikka marjajauhetta vastaa reilua kourallista tuoretta marjaa.

Olen käyttänyt marjajauheita erityisesti smoothien joukossa sekä puuroissa. Olen kokeillut muun muassa puolukka-, mustikka-, ja mustaherukkajauheita, jotka antavat ihanan lisämaun ja terveellisen lisäboostin ruokaan. Erityisesti marjajauheita kannattaa käyttää aamupaloissa, sillä marjat vahvistaa elimistön luonnollisen kierroksen mukaisesti aamulla tapahtuvaa puhdistumisprosessia. Arctic Power Berries.n nettisivuilta löytyy runsaasti erilaisia reseptejä ja vinkkejä ruoista, joissa voit käyttää näitä herkullisia marjajauheita. Kannattaa kurkata myös heidän instagram-sivut (@arcticberries), joka on täynnä toinen toistaan upeampia ja inspiroivampia ruokakuvia. Itse marjajauheita voi tilata Arctic Power berries.n nettisivuilta tästä.

Olen aikaisemmin työskennellyt Eveliinan kanssa samassa työpaikassa ja olen todella ylpeä ja onnellinen mitä hän on yhdessä ystävänsä Annan kanssa toteuttanut. Näiltä naisilta ei puutu ahkeruutta, osaamista eikä määrätietoisuutta. Ihailen, kuinka he tekevät työnsä niin ammattitaitoisesti ja aina niin iloisella asenteella. Toivon heille ja Arctic Power Berries -yritykselle kaikkea hyvää <3

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Eveliina 11.11.2015

  Kiitos ihanasta ja pirteästä kirjoituksesta <3
  Ja herkullisista kuvista!

  Ihanaa syksynjatkoa kaunokainen!

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.11.2015

   Kiva kuulla, samoin sinne <3

   Vastaa
 2. Anonyymi 11.11.2015

  Tykkään niin hirveesti sun blogista, aina innolla odotan että koska on tullut uusi postaus! Ei liity sinänsä postauksen aiheeseen, mutta etkö ole tehnyt mallintöitä? Minkä ikäinen olit silloin ja missä toimistossa olit listoilla? Oot älyttömän kaunis! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.11.2015

   Ihanaa kuulla, että pidät blogistani! kiitos kun seuraat 🙂 Joo olen tehnyt mallintöitä.. Olisinkohan ollut noin 16-17v kun aloitin…

   Vastaa
 3. Zara 12.11.2015

  Hei,

  Tuut aika usein käymään Zara aleksanterinkadulla! En oo uskaltanut tulla jutteleen, mutta ollaan kummasteltu miten voit olla niin upea ilmestys !!! Wau!

  T. Myyjä

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.11.2015

   Hahah siellä tulee vierailtua kyllä välillä liiankin usein 😉 Kiitos teille <3

   Vastaa