MEN`S STYLE

Minulta on useasti toivottu postauksia liittyen miesten tyyliin ja muotiin. Pyysinkin ystävääni Sasua hyppäämään kameran eteen, sillä hänella on mielestäni ihan huippu tyyli. Siisti, trendikäs ja huoliteltu. Jokainen yksityiskohta ja asuste on mietitty tarkkaan trendikkään asukokonaisuuden luomiseksi. 

Minun on vaikea määritellä minkälaisesta miehen tyylistä pidän kaikista eniten. Ehdottomasti parhaimmalta mies näyttää mielessäni puvussa, mutta sitä ei välttämättä ihan joka päivä kuitenkaan käytetä. Pidän todella paljon puetuista ja siisteistä asukokonaisuuksista, kuten esimerkiksi Sasulla näissä kuvissa. Niin sanottu ”aikuisen miehen” tyyli puree minuun. Toisaalta, yhtälailla myös astetta rennompi asukokonaisuus huppareineen, lippiksineen ja lenkkareineen toimii erittäin hyvin. Rennon lenkkariasunkin voi nimittäin pukea trendikkäästi. Tärkeintä on kuitenkin se, että mies osaa pukeutua tyylikkäästi jokaiseen tilanteeseen ja erilaisiin tilaisuuksiin.

Minkälaisista miesten tyyleistä te pidätte? Olisi hauska kuulla myös miellainen miesten tyyli on ehdoton no no teille?

Jeans: Acne

Sunglasses: Tom Ford

Other clothes: Sand

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. suvi 05.11.2015

  Ensinäkin mieletömät kuvat Metti!! Mutta vielä enemmän Wau mikä mies!! 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.11.2015

   Kiitos! On kiva olla välillä itsekin kameran takana 🙂

   Vastaa
 2. Jenni 05.11.2015

  Mukavaa nähdä miesten muotia Metti sun blogissa ?? hienot kuvat, hyvät vaatteet ja jotenkin tutun näköinen malli ?

  Vastaa
 3. Metti Forssell 06.11.2015

  Kiva kuulla! Ja mallihan oli mitä täydellisin näihin kuviin 🙂

  Vastaa
 4. Sari 06.11.2015

  Hmm.. Yläosa kivannäköinen, mutta ei sovi mielestäni alaosaan.

  Vastaa