BABY PLAYGROUND WEAR

Meitä on hemmoteltu mitä upeimmilla syysilmoilla. Aurinko on paistanut melkein päivittäin ja sadepäiviltäkin on vältytty. Äitinä iloitsen tällaisista asioista paljon, sillä arkeani helpottaa hurjasti se, että lapsen kanssa voi mennä leikkimään ulos. Talvea kohti mentäessä pitää kuitenkin pikkuhiljaa vaihtaa syysvaatteet paksumpiin kerroksiin ja lenkkarit goretex-kenkiin. Lilia saikin yhteistyössä Lekmerin kanssa päivitystä hänen talvivaate karderoobiinsa.

Lekmer on monipuolinen ja kattava lastenmyymälä netissä. Heiltä löytyy todella laaja valikoima kaikista lapsiperheissä tarvittavista tavaroista aina sisustuksesta ja lastenvaatteista leluihin. Heidän valikoimastaan löytyy paljon tunnettujen valmistajien hyväksi havaittuja tuotteita, joissa laadukkuus on ensisijaisen tärkeää.

Tykkään pukea tyttäreni siististi ja söpösti, mutta ulkona leikkiessä vaatteiden ensisijaiset kriteerit ovat mukavuus, käytännöllisyys sekä säähänsopivuus. Ulkona leikitään, juostaan, kieriskellään hiekassa, hypitään vesilätäköissä ja vaikka mitä muuta. Kaupungille voidaan pukeutua hienosti, mutta ulkona käytetään kestäviä ja käytännöllisiä vaatteita. Valitsin Lilialle Lekmerin mallistosta Kuling -merkkisen tuulen- että vedenpitävän haalarin. Suomen säillä haalarin täytyy olla sellainen, joka pitää lapsen lämpimänä ja kuivana joka säällä. Pidän myös siitä, että haalarin polvet on vahvistettu kulutuskestävällä materiaalilla, joka estää polvien reikiintymisen asfaltilla ja hiekkakasoissa konttaillessa. Kengissä pätee sama juttu: veden- ja tuulenpitävyys ovat tärkeitä sekä paksu kumipohja, joka tarjoaa hyvän pidon liukkailla alustoilla. Nämä kriteerit täyttää Vikingin villavuoratut Domino-goretex-saappaat.

Tumma väri talvihaalarissa toimii mielestäni hyvin, sillä se on armeliaampi väri tahroille ja muulle lialle mitä ulkona leikkimisestä väkisinkin tulee. Tummaan väriin voi sitten helposti yhdistää esimerkiksi vaaleampia tai värikkäitä värisävyjä. Tässä Lilialla oli tummaan haalariin yhdistettynä söpö vaaleanpunainen lakki, vaaleanharmaa cashmere huivi sekä hauskat värikkäät kengät. Tietysti päiväkotiasuun tuo piristystä myös tuo aivan ihana Skip Hop Zoo reppu, joka on tyttäreni ehdoton suosikki.

Lekmer haluaakin tarjota nyt blogini lukijoille erityistarjouksen. Saatte kaikista lastenvaatteista -15% koodilla Metti2015. Tarjous on voimassa 15.11.15 asti. Nyt jos siis on tarvetta lastenvaatteiden päivitykselle, suosittelen lämpimästi kurkkaamaan Lekmerin sivuja. Suoraan lastevaatteisiin pääsette tästä.

Hat: Le Bunuell

Scarf: Repeat

Overall: Kuling (find here)

Backpack: Skip Hop (find here)

Shoes: Viking (find here)

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Silja 03.11.2015

  Tämä tuli kyllä just sopivaan kohtaan tämä postaus, nimittäin pitäisi päivittää lapsille uusia talvivaatteita! Kiitos! Ja voi elämä kuinka suloinen tuo Lilia on <3 niin ihana!

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.11.2015

   Kiva kuulla! Tuolta löytyy kyllä valtava määrä hyviä lastenvaatteita sekä kaikkea mahdollista muuta tavaraa lapsille 🙂 Ja kiitos, Lilia on <3

   Vastaa
 2. Anna 03.11.2015

  Minä myös tulen kiittelemään postauksen ajankohtaisuutta! Asutaan etelä Espanjassa mutta tiedossa on kolme reissua tuonne pohjolaan tänä talvena ja talvivaatteiden metsästys on käynnissä. Paikallisissa liikkeissä ei valitettavasti ole kauhean käytännöllisiä talvikuteita, söpöjä kylläkin mutta tärkeämpää on että lapsi pysyy lämpimänä ja päällä on mukavat ja laadukkaat ulkovaatteet!

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.11.2015

   Ihan totta! Huomasin itse Saksassa asuessani saman asian, kun yritin metsästää tyttärelleni kevyttä ulkoiluhaalaria keväällä. Lomailemme usein Espanjassa ja siellä on aivan ihania lastenvaatteita kaupat pullollaan, mutta kuten sanoit, vaatteiden käytänöllisyys ei aina ole kovin hyvä. Varsinkin talvivaatteiden metsästys on varmasti haasteellista. Toivottasti löydät etsimäsi 🙂

   Vastaa
 3. Marika 05.04.2016

  Ensiksikin, aivan ihana reppu, mistä näitä saa!? 😀 Meillä on ollut ongelmia löytää kunnon hiekkaleluja, jotka oikeasti kestää kovaa käyttöä ja on mahdollista vieläpä puhdistaa. Netistä bongatut link text Plasto-merkkiset lastenlelut vaikuttaa toimivilta, mutta aika sen näyttää.

  Vastaa
 4. pikkurillari 05.10.2016

  Aivan ihania kuvia 🙂 Meillä jäi viime kesänä vanhat lelut nurkkaan, kun tuli potkupyörä tilalle. Saa nähdä, onko innostus yhtä hyvä myös ensi vuonna.

  Vastaa