WHAT`S INSIDE?

Huh huh! Tämä pitkään odotettu ja paljon nostetta saanut Balmainin ja H&M yhteistyömallisto lanseerattiin eilen. Yritin päästä nettisivuille, mutta koko päivän saitti oli ihan tukossa kun sivuilla oli niin järkyttävän paljon liikennettä. Enkä kyllä ihmettele, onhan tuo mallisto kerrassaan upea! Onneksi pääsin toissa päivänä osallistumaan H&M.n järjestämään pre-shopping ostoiltaan, mutta voin kertoa, että siellä oli hyvin samanlainen meininki kuin itse lanseerauspäivänä. Saavuin tilaisuuteen noin kymmenen minuuttia avaamisen jälkeen. Ihmiset sinkoilivat sinne tänne, huusivat ja juoksivat vaatteiden perässä. Craziness overload. Karkeasti sanottuna kyynärpäätaktiikalla piti mennä, jos aikoi jotain omakseen saada. Huh huh, todellista Balmain maniaa. 

Onneksi onnistuin nappaamaan mallistosta muutaman jutun, joita olin silmäillyt jo ennen lanseerausta. Toki monta juttua meni myös ohi, mutta olen todella onnellinen näistä muutamista saamistani tuotteista. Onnistuitteko te nappaamaan jotain mallistosta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Sanna/Beauty Box 06.11.2015

  Ihania löytöjä olet tehnyt mallistosta. Kyllä tuli muutamia juttuja ostettua..mekko, t-paita ja koruja. Tavara meni todella vauhtia torstai aamuna, kun olin paikalla heti kasin aikaan.

  http://www.beautyboxblog.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.11.2015

   Olet ollut kyllä aikaisin liikenteessä, mutta se on varmasti ollut ainoa tapa, jos on meinannut jotain saada käsiinsä 🙂

   Vastaa
 2. Anna 06.11.2015

  Ihanaa että sait tuon helmimekon!

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.11.2015

   Joo, se on ihana! Ehdoton suosikkini. En malta odottaa, että saan pukea sen päälleni 🙂

   Vastaa
 3. Jjanem 07.11.2015

  Tapasitko lukijasi tuolla tapahtumassa? Olisi kiva kuulla kommentteja:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.11.2015

   Kyllä, mukanani oli kolme ihanaa lukijaa 🙂 Kuten tekstissä tulee ilmi, ilta oli yhtä hullunmyllyä ja ihmiset sinkoilivat sinne tänne – niin teimme mekin 😀 Onneksi kuitenkin kaikki tytöt olivat super ihania, kärsivällisiä sekä hyvällä fiiliksellä liikenteessä vaikka ihmisiä olikin valtavasti ja härdelli ympärillä. Varsinaisen tilaisuuden jälkeen menimme vielä yhdessä tyttöjen kanssa lasilliselle juttelemaan ja tutustumaan toisiimme, koska siellä H&M tilaisuudessa se oli ollut lähes mahdotonta 😀 Kaikki kolme tyttöä olivat kanssani samanhenkisiä, joten meiltä löytyi vaikka kuinka paljon juteltavaa ja pari tuntia vierähtikin jutellessani varsin nopeasti. Kiitos vielä Heidille, Anastasialle ja Marjutille kivasta illasta!

   Vastaa