LEO JACKET

En ole leoprinttien suurin fani, mutta jokin tässä takissa kolahti. Ehkä juuri se, ettei takkissa ole niin in-your-face leoprintti vaan astetta hilittympi versio. Pieni määrä leokuosia asussa esimerkiksi huivissa tai laukussa tuo kivaa piristystä asukokonaisuuteen, mutten koskaan ole aikaisemmin omistanut leo-takkia. Mitä mieltä te olette? Mielestäni parhaiten takin kanssa sopii mustat ja muut simppelit värit. Asusteihin toki voi tuoda enemmän väriä halutessaan. Ihanaa viikonloppua kaikille <3

Coat: Sand

Dress: Hallhuber

Bag: Louis Vuitton

Shoes: Jimmy Choo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. mykistynyt 03.10.2015

  WAUWAUWAUWAU <3____________________________________<3 Tyrmäävä, huh miten kaunis voi ihminen olla O__o

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.10.2015

   Voi kiitos <3 🙂

   Vastaa
 2. Mankka 04.10.2015

  Itselläni on vain yksi leokuosinen huivi, mutta tässä takissa kuosi ei ole liian hyökkäävä eli tykkään myös. Tuo laukku sopii hyvin asuusi.

  Vastaa
  • Metti Forssell 08.10.2015

   Kiitos! Totta, sävyt ovat hyvin ”rauhalliset” eikä takki ole niin in-your-face vaikka onkin leo-kuosinen. Minultakin löytyy leopardikuosinen huivi, joka kivasti piristää esimerkiksi mustaa asukokonaisuutta 🙂

   Vastaa