CAPED

Syksyn monitoimivaate on viitta. Catwalkeilla on näkynyt jos jonkinmoista viittaa ja ponchoa. Viitat sopivat juuri tähän vuodenaikaan kun kaipaat jo hieman lämpimämpää vaatetusta, mutta talvitakki on vielä liian lämmin. Viitoilla luot huolettoman ja mukavan kokonaisuuden. Minäkin kaivoin viime syksynä ostamani villaisen viitan muutama päivä sitten käyttöön. Vielä ei tarvitse alle pukea paljon kerroksia, mutta viitta toimii erinomaisesti myös esimerkiksi nahkatakin päällä ilmojen viiletessä.

Cape is a must-have purchase for fall. These chic wraps are an effortless way to cozy up the fall weather when it is not quite cool enough yet for heavy wool coats. You can layer them now over a basic tee or over a leather jacket when the weather starts getting colder. 

Cape: Ralph Lauren

Jeans: Zara

Bag: Gucci

Wool hat: Ralph Lauren

Shoes: Zara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

17 kommenttia

 1. Satu 30.09.2015

  Hei,ihana laukku. Missä upeassa paikassa kuvasihteeri?

  Vastaa
 2. Satu 30.09.2015

  Tarkoitin kuvasitte …..tämä iPad keksii sanoja itse.

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.09.2015

   Kiitos, kuvattiin Tuusulassa lande maisemissa 😉

   Vastaa
 3. Maria 30.09.2015

  Ihana laukku. Kauniit on kuvat myös. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.09.2015

   Kiitos paljon 🙂

   Vastaa
 4. Jjanem 30.09.2015

  Onko tää sama poncho mikä on sulla instagramissa, siinä kun oot matkalaukun kanssa? Oon kuolannu sitä monta kertaa, aivan ihana!! Ja muutenkin todella tyylikäs asu.

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.09.2015

   Itseasiassa on! Siitä on jo sen verran pitkä aika, että piti oikein käydä tarkistamassa, mutta kyllä on just tämä sama 🙂

   Vastaa
 5. M 30.09.2015

  moikka, saisinko kysyä että mikä laukku olisi sun mielestä paras ja järkevin laukku hankinta jos saisi valita vain yhden siis. Chanel classic medium tai jumbo, celine luggage vai ysl tassel bag. laukku tulisi melkein joka päiväiseen käyttöön, mutta en siis kovin paljon kanna mukanani? iso kiitos avusta jo etu käteen ja kivaa syksyn alkua ! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.09.2015

   Moi! Jos noista vain yksi pitäisi valita, ottaisin Chanel classic mediumin. Se sopii erinomaisesti niin arki- kuin iltakäyttöönkin. Vaikka tykkään kaikista laukuistani ovat Chanelit niitä ikuisia ykkösiä <3

   Vastaa
 6. Rosa 30.09.2015

  Aivan ihana asu ja olet kyllä ihan mielettömän kaunis! On ilo lukea sun blogia! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.09.2015

   Ihana kuulla! Kiitos paljon <3

   Vastaa
 7. Jennifer 30.09.2015

  Voi kun olet kaunis <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 30.09.2015

   Kiitos! <3

   Vastaa
 8. Mankka 01.10.2015

  Kivoja kuvia. Ponchot, viitat ja shaalit ovat just syksyn paras asuste. Niin kaunis olet tuossa alimmassa kuvassa.

  Vastaa
 9. Lotta 01.10.2015

  Et ainakaan mainitse kuvissa Nikiä, kuka kuvasi otti? ne ovat todella hyviä?

  Vastaa
 10. Anna 01.10.2015

  Tuo viitta on ihana!!! En yleensä välitä viitoista mut tuon haluaisin omakseni!

  Vastaa
 11. Nina 02.10.2015

  Hei!Olen se äitisi kaveri johon törmäsitte Stokkalla jokin aika sitten. Todella kiva seurata sun blogia! Nykyään kun ikä ei aseta juurikaan rajoja pukeutumiselle, saan sinulta erittäin hyviä vinkkejä, ja jopa vahvistuksia sille etten ole ihan pihalla.Parast myös se, että kun katsoo kuvia ja kirjoituksiasi, voi sukeltaa liian runsaaseen vaatekaappiin ja löytää vaatteita jotka ns ajavat samaa asiaa. Joten kiitos! Ja olen blogiasi välittänyt laajasti eteenpäin.
  Aurinkoista syksyä sinnepäin. Nina, orginal from Coccola

  Vastaa