BLOCK

Blogissa on ollut hieman hiljaisepaa viime viikolla hurjan kiireen vuoksi. Välillä tuntuu, että kiireiden keskellä on todella vaikea miettiä postauksia tai keksiä uusia juttuja, joista kirjoittaa. Huomaamattaan sitä alkaa toistaa samaa kaavaa ja tehdä tuttuja ja turvallisia postauksia. Välillä tuntuu, että ideoita virtaa vähän liikaakin ja välillä tulee totaalisia blockeja postausten suhteen. Nyt haluaisinkin kuulla teidän mielipiteenne. Mistä aiheista tai suoraan millaisia postauksia haluaisitte minun toteuttavan? Otan enemmän kuin mielelläni kaikki ideat ja toiveet vastaan ja alan sitten listanomaisesti toteuttamaan teidän postaustoiveitanne. Tämä lokakuu varsinkin on itselläni todella haipakkaa, joten olisi hienoa jos te antaisitte minulle valmiiksi aiheita, joista kirjoittaa! Molemmille hyvä juttu, sillä minä saan valmiiksi aiheet ja te (ainakin toivottavasti) saatte mieluista luettavaa. Monet ovat toivoneet aikaisemmin meikkiaiheisia postauksia, joten niitä ainakin tulossa vielä tällä- ja seuraavilla viikoilla! Kiitos kaikille ideoista jo etukäteen <3

It has been more quiet on the blog lately. I have been extremely busy the last few weeks and the craziness continues still the next few weeks.. Sometimes I feel that I`m full of ideas and I want to post constantly, but lately I have been feeling a bit blocked. Maybe it is because being so busy all the time… Anyways, I was hoping you could help me out a little bit by giving me new ideas for posts. I`m more than happy if you let me know what you want to read. That way it is easier for me to find a perfect topic and you (hopefully) get something interesting to read. 

Long cardigan: Sand

Dress: Patrizia Pepe

Bag: Louis Vuitton

Shoes: Zara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

  1. Anna 05.10.2015

    Kiitos ihanasta blogistasi, Suomen paras, kiirettäsi ei yhtään huomaa postausten laadussa. Meikkejä, talvitakkeja, neuleita, ja jos käyt jossain lämpimässä, matkapostauksia!

    Vastaa
  2. Rosa 05.10.2015

    Postauksia esim siitä miten päiväsi kuluvat, asupostaukset tietty ja joku ruokavalioon liittyvä postaus. Esim ruokapäiväkirja yhdeltä päivältä ois kiva:) sinulla on ihanan mielenkiintoinen blogi, joten älä liikaa mieti;) ps ihana asu ja todella kaunis olet!! <3

    Vastaa
  3. cioccolato 05.10.2015

    Ihana postaus jälleen kerran 🙂 minusta olisi kiva kuulla, mitä syöt päivittäin ja käytätkö, mitä superfoodeja. Taannoin laitoit instagramissa kuvan triflestä. Mitä siinä on? Lisäksi olisi kiva kuulla hiusten hoidostasi,mitä tuotteita käytät yms?

    Vastaa
  4. Jjanem 05.10.2015

    Yksinkertaisesti asukuvat on vaan sun blogissa se mitä odotan eniten!! Saan niin paljon inspiraatiota sun pukeutumisesta:) mutta sen lisäksi olisi mukavaa saada reseptejä ja ehkä joskus jotain syvällisempääkin postausta..? Harvoin jaat kunnolla ajatuksiasi tänne, niitä olisi joskus kiva lukea:)

    Vastaa
  5. linduška 05.10.2015

    Aivan ihana blogi sulla! Ois kiva jos sul ois enemmän postauksii sun arjesta ja perheestä. Ois myös kiva jos tulis aina välillä ”teinimuoti” postauksii eli kertoisit mitä teineillä/nuorilla on muodissa ja mitkä on teinimuodin do/don’t säännöt yms.

    Vastaa
  6. Eea 05.10.2015

    Minä toivoisin niitä asuja hiekkalaatikon reunalla, eli miten lasten kanssa ulkoillessa voi olla tyylikäs varsinkin kun enää kesävaatteissa ei enää tarkene 🙂

    Vastaa
  7. Eve 05.10.2015

    Pikkujouluaiheinen postaus olisi pian ajankohtainen. Lisäksi olisi kiva jos tekisit miesten pukeutumiseen liittyvän postauksen (kerroit olevasi tarkka koko perheesi pukeutumisesta) esim. Joululahja vinkkejä miehille. Lisäksi olisi kiva vaikka joku lastenvaate aiheinen postaus. Lisäksi ihan arkista naisten pukeutumista vapaa-ajalle. Meikkiaiheiset jutut kiinnostavat myös!

    Vastaa
  8. johanna 06.10.2015

    Tykkään todella paljon asupostauksista 🙂 niinkuin joku jo sanoi, niistä saa paljon inspiraatiota. Ehdotuksia: päivä minun kanssa, tiedät varmaan mitä tarkoitan? Ja minäkin haluaisin joululahjavinkkejä miehille! Myös edullisia sellaisia 🙂 Millainen miesten pukeutumistyyli sinuun iskee? (Kollaaseja tms). Kiitos hyvästä blogista!

    Vastaa
  9. Krisu 06.10.2015

    Ihana blogi ja sun tyyli on ihanan naisellinen. Saa aina hyviä ideoita itsellekin. Toivoisin hiusten hoitoon liittyvää postausta, koska sun hiukset näyttää niin hyvin voivilta ja upeilta.

    Vastaa
  10. Anna 06.10.2015

    Vielä kiinnostaa mistä ammennat pukeutumisinspiraatiota? Lehti-, blogi- tai instasuosituksia #followfriday -tyyliin.

    Vastaa
  11. -S- 06.10.2015

    Jatka samaan malliin vaan, asupostaukset on Sinulla todella inspiroivia! Kiinnostaisi esim. TOp 5 listaukset: luottoasusteet, tämän syksyn vaatteet tms.

    Vastaa
  12. lotta 06.10.2015

    Lastenvaatteista postaus
    Miten lapsen kanssa olla tyylikäs
    Miten syöt ja miten liikut
    Ajatuksia vanhemmuudesta
    Asukuvia !

    Vastaa
  13. Krista 07.10.2015

    Olisi mukava nähdä ja kuulla kuinka vaikutat miehesi pukeutumiseen tai nähdä miehesi tyyliä ylipäätään.
    Myös joululahja ideoita olisi mukava nähdä blogissa niin miehelle, äitille, isälle…
    Ihana olisi nähdä myös tosiaan asukuvia sieltä hiekkalaatikon reunaltakin kuten jo aikaisemmin sanottiinkin.
    Sinulla on aivan upea blogi Metti! Asupostaukset ovat suurinta herkkua ja vaikutat niin ihanalle ihmiselle! Mukavaa syksyä.

    Vastaa
  14. Vilma 07.10.2015

    Mielestäni blogisi parasta antia ovat asupostaukset. Tyylisi on hyvin samanlainen kuin itselläni, mutta vain kymmenen kertaa parempi 😀 Siksi löydänkin täältä aina mielettömästi inspiraatiota! Toivoisin postausta silmämeikistäsi vaihe vaiheelta käytettävine tuotteineen, ja nimenomaan sellaisesta vähän tummemmasta silmämeikistä, kuten tässä postauksessa: http://www.mettiforssell.com/2015/09/cool-culottes/. Aloitit jossain vaiheessa Weekly wanties -sarjan – se oli tosi kiva ja itse asiassa jouduin kaupoille joka kerta ne luettuani… 😀 kukkaroani ei siis yhtään haittaisi, vaikka postailisit siitä vähän harvemminkin kuin viikkotahdilla, hehe. Toisaalta saan monia ostohimotuksia jo ihan vain asupostauksistasi. 🙂

    Vastaa
  15. Pavel 07.10.2015

    Isänpäivä lahja vinkkejä tai ideoita päivän viettoon. Kotiäidin asut – kun on semmonen päivä, ettei juur missään käydä. Tyylikkäät olovaatteet? Talvikengät! Sisustus. Marimekko! Mitä blogeja itse luet? Vinkkejä hyvistä ravintoloista lapsiperheelle. Tyttöjen ilta ulkona! 😉 Tukholma vinkkejä tai hyviä ideoita kaupunkilomaksi. Ruoka! 😛 Ja sitten – harrastukset? Lajikokeiluja? Näitä tuli mieleen 🙂

    Vastaa
  16. M 07.10.2015

    sellainen perus what’s in my bag postaus olisi tosi kiva.

    Vastaa
  17. Metti Forssell 08.10.2015

    Kiitos todella paljon kaikille kommenteista! Paljon kivoja ehdotuksia 🙂 Yritän toteuttaa näistä mahdollisimman monta! 🙂

    Vastaa
  18. LA 12.10.2015

    Onko tuo lv keepall 45 vai 50 kokoa? 🙂 ja ihan super kiva tyyli sulla!

    Vastaa
    • Metti Forssell 12.10.2015

      Voi kiitos 🙂 Tuo laukku on kokoa 50!

      Vastaa
  19. N 12.10.2015

    Heippa! Kiitos ihanasta blogistasi. 🙂 Asupostaukset on aina kiinnostavimmat, kun osaat pukeutua niin tyylikkäästi. Jos sulla on tallessa vielä nuoruusajan kuvia niin ois kiva postauksessa nähdä miten sun tyylisi on muuttunut näiden vuosien varrella. 🙂

    Vastaa