THESE 5 SHOES

Minulle kengät eivät ole vain yksi asuste muiden joukossa vaan ehdottomasti se kaikista tärkein osa asukokonaisuutta. Monesti valitsen ensin haluamani kengät ja vasta sen jälkeen rakennan muun asukokonaisuuden niiden ympärille. Voisin luonnehtia itseäni myös pieneksi kenfä-friikiksi, sillä vaatekaapistani löytyy varmasti lähemmäs toista sataa kenkäparia. Kaikki kengät aina rennoista lenkkareista naisellisiin piikkikorkoihin kuuluvat suosikkeihini ja kokoelmaani. Tässä teille viisi kenkäparia, joilla selviää jo hyvin pitkälle! Monetko näistä sinulta löytyy vaatekaapistasi? 

Nudet korkokengät: Rohkenen väittää, että nuden väriset korkokengät ovat viemässä “ykkös-kengän” paikkaa klassisilta mustilta koroilta. Nudet piikkikärkiset korot sopivat yksinkertaisesti paremmin minkä tahansa värin tai vaatteen kanssa. Huippu suunnittelija Christian Louboutin lanseerasi alkukeväästä mallistossaan klassisesta teräväkärkisestä korkokenkämallistaan peräti viisi eri beigen sävyä. Hän sanoo, että jokaiselle naiselle pitää löytyä täydellisesti omaan ihonsävyyn sopiva beige. Ei ole siis mitään huuhaata, että nudet kengät ovat nyt se must-have juttu.

NLY Shoes

2

Gianvito Rossi

Mustat loaferit: Loafereita ei enää löydy ainoastaan miesten kenkäkaapeista vaan nyt näitä klassikkokenkiä rakastavat naisetkin. Mustat loaferit ovat paras valinta, jos haluat hienostuneen ja klassisen lookin. Yhdistä esimerkiksi nahkahameen ja neulepoolon kanssa. Heitä vanhat ballerinasi sivuun ja korvaa ne uusilla mustilla loafereilla. Kiiltonahka on trendikäs valinta.

Asos

Zara

Mokkanilkkurit: Valitsit sitten asuksi kukkamekon tai farkut ovat mokkanilkkurit täydellinen valinta vapaa-ajan pukeutumiseen. Pehmeä mokkanahka ja paksu korko takaavat sen, että näillä kengillä todella jaksaa kävellä. Valitse väriksi jokin kaunis ruskean sävy 70-luvun trendiä silmällä pitäen.

Topshop

Valentino

Valkoiset lenkkarit: Valkoiset lenkkarit ovat olleet kovassa huudossa jo pitkään eikä loppua näy. Ihanaa, että tällaiset supermukavat kengät ovat nyt myös supermuodikkaat. Valkoiset lenkkarit yhdistettynä naiselliseen mekkoon on mielenkiintoinen ja raikas yhdistelmä. Toki lenkkarit sopivat huolettomasti myös t-paidan ja farkkujen kanssa.

Nike

Adidas

Statement korot: Korkea, korkeampi, Statement-korot! Näillä kengillä sananmukaisesti nouset korkeuksiin. Statement-korot pelastavat sinut naisten klassiselta “ei mitään päällepantavaa” –kriisiltä: Yhdistä tavalliseen pikkumustaasi huomiota herättävät korot. Esimerkiksi leopardikuosiset, sähäkän siniset tai hapsulliset korot saavat varmasti huomion kiinnittymään jalkoihisi.

Topshop

shoes10

Aquazurra

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Venla 20.09.2015

  Multa löytyy kaikki muut paitsi loaferit. Ne ei vaan iske muhun vaikka muodissa ovatkin 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.09.2015

   Harvoin ihan kaikki muotijutut iskee kaikkiin 🙂

   Vastaa
 2. Eea 20.09.2015

  Kauniita kenkiä!
  Minulla olisi postaustoive. Olisin toivonut asukuvia/inspiraatiokuvia kun ulkoilet lapsesi kanssa. Miten voi pukeutua tyylikkäästi näin syksyllä ja talvella kun on vaikka leikkipuistossa?

  Mukavaa sunnuntai iltaa 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.09.2015

   Hei! Mielelläni toteutan postauksen, kiitos ideasta! Ensi kerralla siis kamera leikkipuistoon mukaan 🙂

   Vastaa