FAUX FUR

Syksy on saapunut Helsinkiin. Päivät alkavat olla jo todella viileitä ja harvoin enää ilman takkia tulee ulos lähdettyä. Mutta se ei haittaa minua lainkaan, sillä rakastan kerrosukeutumista, pehmeitä neuleita, huiveja ja erilaisia syystakkeja. Tämän(kin) syksyn yksi ehdoton trenditakki on tekoturkis. Tekoturkis on todella chic ja ihanan lämmin valinta syksyyn. Turkis tuo ehdottomasti pientä luksusta asuun kuin asuun. Tekoturkis on myös omalletunnolle sekä lompakolle inhimillisempi valinta. Jos tuntuu, että hallitseva ja pörröinen statement-takki on itselle hieman liikaa voit toki aloittaa vähemmälläkin. Tänä syksynä myös erilaiset turkiskaulurit ovat todella muodissa ja ne tuovat ihanan lisän esimerkiksi tavalliseen villakangastakkiin. 

Fall has arrived in Helsinki. Days are getting colder and colder – but I don`t mind at all! I love layering, comfy knits, scarfs and warm jackets. One of my favourite fall item is definitely this new faux fur jacket. It is so chic and also a very warm choice for fall. Fake fur definitely brings a little luxurious twist into every outfit. It is also nice that you can wear fake fur guilt-free and it is more affordable choice for your wallet as well. If you feel that this kind of strong statement jacket is too much, you can start with something little less as well. For example a faux fur stole is a nice addiction to a simple wool coat.

Photos: Niki Strbian

Faux Fur: Sand

Leather dress: Zara

Boots: Jimmy Choo

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Sari 21.09.2015

  Ihana takki! Voiko susta tuollaista ”hienompaa” takkia yhdistää esim lenkkareihin?

  Vastaa
 2. Tuina 21.09.2015

  Hei, kuvaako Niki nykyään kaikki sun kuvat? En tiedä miks, mutta jotenkin mua häiritsee, että bloggaajan kuvat ottaa ammattilainen. Se vähän niinku tekee sun työn ? Toki kirjoitat tekstin ja valitset asun, mutta jotenkin. Tai hiffaatko mitä tarkoitan? Siis kauniita kuvia, ei siinä mitään mutta jotenkin häiritsee. Blogi ois vaan enemmän sinua. Minusta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.09.2015

   Hei! Kiitos kommentistasi, mutta olen kanssasi hieman eri mieltä. Itse kun en itsestäni oikein voi ottaa kuvia, on jonkun muun pakko tehdä se. Minä näen asian niin, että se on vain lukijalle paljon miellyttävämpää kun voin tarjota heille useimman osan ajasta kauniita ja erittäin laadukkaita kuvia 🙂 Toki kaikki muut kuvat (esim tuote yms) otan itse 🙂

   Vastaa
 3. Lotta 22.09.2015

  Aivan ihania kuvia, miksi niitä pitäisi jonkun amatöörin räpsiä jos on mahdollisuus ammattikuvaajaan ??

  Vastaa